Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΤΡΙΑΝΤΑ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 


Ούτε είκοσι, ούτε τριάντα, περισσότερα από διακόσια πενήντα παιδιά και έφηβοι ξεχύνονται αύριο το πρωί στους δρόμους του Κιλκίς για να ανακαλύψουν τον Κρυμμένο Θησαυρό! Οι επίδοξοι Κυνηγοί του αγαπημένου αποκριάτικου παιχνιδιού, που διοργανώνει με επιτυχία κάθε χρόνο ο Δήμος Κιλκίς, καλούνται να βρουν τα κουμπιά της στολής του Βασιλιά, να λύσουν δύσκολους γρίφους και να αποκρυπτογραφήσουν μια σειρά από δοκιμασίες που θα τους φέρουν μπροστά στον Θησαυρό!

Τριάντα δύο ομάδες, με ευρηματικές ονομασίες, έχουν δηλώσει συμμετοχή στο Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού: οι Μέλισσες,οι Πράσινοι, η La Casa de Papel, Το Σόι μας, οι Λιλιπούτειοι Ηθοποιοί της Τέχνης, οι Runaways, η RGB, Τα Gangsterakia, Τα Λαγωνικά, η Παρί, οι Super Girls, οι Χωριατοπούλες, τα Τυχερά Αστέρια, Οι Απίθανοι, οι Girlfriends, οι Μαύρες Γάτες, οι Σούξου Μούξου Μανταλάκια, η Ανίκητη Ομάδα, οι Αόρατοι Ντετέκτιβ, η Τρελή Παρέα, τα Στρουμφάκια, οι Φατσούλες, οι Απίθανοι 5, το Γρασίδι, οι Μαχητές, τα Τρελοκόριτσα,The Gang, ο PaokHooligans, οι Αετοί, η Σχολή Ποδοσφαίρου Α.Ο. Κιλκισιακός,ο Τζόβας και η Unknown Team 2024 !    

Οι συμμετέχουσες ομάδες στο πιο διασκεδαστικό αποκριάτικο παιχνίδι, που δίνει χαρά υπογραμμίζει την αξία της συλλογικής προσπάθειας, παίρνουν θέση μάχης αύριο στον πεζόδρομο της 25ης Μαρτίου στις 11:00. Το Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού ξεκινά στις 11:30 και για τις επόμενες δύο ώρες θα περιπλανηθούν στους δρόμους της πόλης ακολουθώντας τις οδηγίες του φακέλου, που θα τους δοθεί από το Αυτοτελές Τμήμα Πολιτισμού, για να βρουν τον Κρυμμένο Θησαυρό.

Οι νικήτριες ομάδες θα ανακοινωθούν αύριο βράδυ στον χώρο της αφετηρίας κατά τη διάρκεια της συναυλίας του συγκροτήματος "Urca de Lima", με βασικό όρο κατά την απονομή όλα τα μέλη της ομάδας να είναι παρόντα και ντυμένα μασκαράδες.

Τα έπαθλα είναι: 300,00€ (1η ομάδα), 200,00€ (2η ομάδα) και 100,00€ (3η Ομάδα).

Σε περίπτωση που κάποια νικήτρια ομάδα δεν πληρεί τους όρους το έπαθλο πηγαίνει στην ομάδα που συγκέντρωσε τους περισσότερους πόντους αμέσως μετά.

Καλή Επιτυχία!!!

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply