Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΨΕΙ Η Ν.Δ ΤΟΥΣ ΚΙΛΚΙΣΙΩΤΕΣ; (ΒΙΝΤΕΟ - ΣΧΟΛΙΑ)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 


Και όμως, οι καινούρια Νέα Δημοκρατίας Μητσοτάκης και Σια, πιστεύει πως το παραμύθι του 2019, περί λειτουργίας δευτέρου τμήματος στα ΤΕΙ Κιλκίς, μπορεί να «δουλέψει» και να ξανακοροϊδέψει τους Κιλκισιώτες με την δήθεν δημιουργία δευτέρου τμήματος στο ΤΕΙ Κιλκίς!

Μετά το βίντεο αναδημοσιεύω τα δελτία τύπου τόσο του Δήμου Κιλκίς όσο και της ΔΕΕΠ ΝΔ Ν. Κιλκίς.


https://www.youtube.com/watch?v=CgWI4oaDiV4


ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ

Αδέσμευτος Δημοσιογράφος από το 1973

Συντάκτης της εφημερίδος «ΜΑΧΗΤΗΣ»  1979-1980

Συνεργάτης των εφημερίδων «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ»,  ¨ΧΡΟΝΟΣ» και «ΓΝΩΜΗ ΚΙΛΚΙΣ – ΠΑΙΟΝΙΑΣ»

Δημιουρός της “gnomi web tv”  «kilkiswebtv” και  «kilkiswebnews.press»

Ραδιοφωνικός παραγωγός  στο «εναλλακτικό ραδιόφωνο» 1989 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο «Ράδιο Σύνορα» του Θεόφιλου Μασμανίδη.

Ο μοναδικός  (πρώην)  Διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο ΝΑΤΟ και στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, από το Ν. Κιλκίς.

Ο μόνος δημοσιογράφος με τις περισσότερες αποκλειστικές συνεντεύξεις με αρχηγούς κομμάτων, υποψηφίων Ευρωβουλευτών, Υπουργών Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ, και πολιτικών μη Κιλκισιωτών, καθηγητές πανεπιστημίων, μεγάλοι αθλητές, συγγραφείς που τα βιβλία τους έγιναν  μπεστ σέλερ, δημοσιογράφους παγκοσμίως γνωστούς, στρατηγοί, στρατάρχης, ηγούμενοι κ.λ.π.

«Όταν σωπαίνεις, εκεί που πρέπει να μιλήσεις, τότε και τον Θεό θα τον κάνεις εχθρό σου και τον αδελφό σου θα βλάψεις.» - Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος

 

Γαλ. Δ΄16 «Ώστε εχθρός υμών γέγονα αληθεύων υμίν»

ΕΡΜΗΝΕΙΑ: «Ώστε τώρα έγινα εχθρός σας, επειδή σας λέω την αλήθεια;»

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ: Θα λέμε την αλήθεια χωρίς καμία προσπάθεια να συμβιβαστούμε με την σκέψη των πολλών ή ακόμη και των ισχυρών. Όσο δε στα θέματα ηθικής και ειλικρίνειας, θα λέμε το σωστό και το πρέπον.

Δεν πρέπει να παλεύεις με γουρούνια, διότι και σε κυλούν στην λάσπη και αυτοί θα το ευχαριστηθούν.

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ: «Ο Εθνικισμός είναι μορφή της ενέργειας. Η ενέργειά μου με κάνει Εθνικιστή»

ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ

Διαιτητής ποδοσφαίρου Α΄ Εθνικής, πρώτος στις εξετάσεις το 1983.

Διακεκριμένος manager  της ασφαλιστικής εταιρίας Nationale Nederlanden,

Επιβλέπων Μηχανικός των Δημοτικών σχολείων Πολυκάστρου, 4ου και 2ου δημοτικού σχολείου Κιλκίς.  Των Γυμνασίων Πολυκάστρου και Βαπτιστή. Των Λυκείων 2ου Κιλκίς, Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου Κιλκίς, ΤΕΛ Αξιούπολης και Γενικού Λυκείου Πολυκάστρου.

Τέλος έργα οδοποιϊας, ύδρευσης, αποχέτευσης και μικρά τεχνικά έργα στην Δ.Τ.Υ. Ν. Κιλκίς και  ΤΥΔΚ Ν. Κιλκίς, από τις 16 Απριλιου του 1973 έως 16/4/2008.

Εκτός Δημοσίου: Εργοταξιάρχης "Ανακαίνισης ενός διαδρόμου του αεροδρομίου Ελληνικού" 1972-73

Εργοταξιάρχης "Εξωτερικό δίκτυο ύδρευσης Καστοριάς" από  όρος Βίτσι (Βυσινιά - Οξυά)

Εργοταξιάρχης 'Ασφαλτόστρωση δρόμου προς Παναγία Σουμελά και ασφαλτόστρωση οδών εντός της πόλεως της Βέρροιας.




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ

Η ανάπτυξη του Τμήματος Δημιουργικού Σχεδιασμού και Ένδυσης, με την προσθήκη δεύτερου προγράμματος πανεπιστημιακών σπουδών, είναι αναμφίβολα μια πολύ θετική εξέλιξη, με αισιόδοξες αναγνώσεις για την πανεπιστημιακή κοινότητα, την εξωστρέφεια και την τόνωση της οικονομικής κοινωνικής και πολιτιστικής ζωής του τόπου μας  και τη χαιρετίζω ανεπιφύλακτα με μεγάλη ικανοποίηση.

Ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Κυριάκος Πιερρακάκης  και ο Πρύτανης του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδας Σταμάτης Αγγελόπουλος, στο οποίο υπάγεται διοικητικά η Σχολή Επιστημών Σχεδιασμού,  έχουν έναν πολύ φιλόδοξο σχεδιασμό, ο οποίος με την πρόβλεψη του ανακοινωθέντος προγράμματος Γραφιστικής Ψηφιακής και Οπτικής Επικοινωνίας, αφενός ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις του Τμήματος και αφετέρου βάζει τις βάσεις για την ίδρυση ευρωπαϊκού πανεπιστημιακού camp, στηριγμένου στο μοντέλο της Αυστρίας.

 Δημιουργούνται, επομένως, μεγάλες προσδοκίες  για το μοναδικό στο γνωστικό του είδος Πανεπιστημιακό Τμήμα του Κιλκίς, που ένα τέταρτο του αιώνα μετά την ίδρυσή του, φαίνεται ότι βρίσκει τη δέουσα προσοχή από την Πολιτεία και την υποστήριξή της στην μεθοδική προσπάθεια του διδακτικού προσωπικού και των φοιτητών του να ανοίξουν τα φτερά τους στην παγκόσμια σφαίρα της μόδας.

Στη χθεσινή σύσκεψη εργασίας στο Τμήμα Δημιουργικού Σχεδιασμού και Ένδυσης, με πρωτοβουλία του Β’ Αντιπροέδρου της Βουλής, βουλευτή Γιώργου Γεωργαντά  και τη συμμετοχή εκ μέρους του Δήμου Κιλκίς της εντεταλμένης δημοτικής συμβούλου για θέματα Παιδείας  Ελένης Πατλάκη, έγινε μια πολύ καλή αρχή.

Θα παρακολουθούμε με αδιάπτωτο ενδιαφέρον την υλοποίηση των εξαγγελιών, έχοντας όλη την καλή διάθεση  ως Δήμος Κιλκίς να προσφέρουμε, σε ότι χρειαστεί, την αρωγή μας αλλά και να εισφέρουμε σε ιδέες και προτάσεις για την ουσιαστική αναβάθμιση του πανεπιστημιακού τμήματος.      


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΝ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ 

Οι  εδώ  και  ένα  χρόνο  συντονισμένες  προσπάθειες  του  βουλευτή  Κιλκίς, αντιπροέδρου  της  βουλής και  πρώην  Υπουργού  κ.  Γεωργαντά (σας  θυμίζουμε  την  επίσκεψη  ένα  απόγευμα  του  υφυπουργού  Παιδείας  κ. Συρίγου στο  Κιλκίς) ενέργειες  τις  οποίες  είχαμε  άμεση  ενημέρωση  όλο  αυτό  το  χρονικό  διάστημα  ως  ΔΕΕΠ  Ν.Δ ν. Κιλκίς   έφεραν  το  θετικό  αποτέλεσμα  τις  επίσκεψης  του  Υπουργού  Παιδείας  και  Θρησκευμάτων  κ.  Πιερρακάκη  στο  ΤΕΙ  Κιλκίς που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 9 Απριλίου για το Τμήμα Δημιουργικού Σχεδιασμού και Ενδυσης του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος στο οποίο υπάγεται το εν λόγω Τμήμα

 “Το σταθερό αίτημα της ακαδημαϊκής κοινότητας και της τοπικής κοινωνίας για την ενίσχυση του πανεπιστημιακού τμήματος στο Κιλκίς γίνεται πραγματικότητα.

Ένα δεύτερο πρόγραμμα σπουδών, στο τμήμα του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδας στο Κιλκίς, ξεκινάει άμεσα καθώς η πρυτανική αρχή επιδιώκει την ακαδημαϊκή πληρότητα, αλλά και την πλήρη αξιοποίηση των υπαρχουσών υποδομών.

Δρομολογούνται οι προβλεπόμενες διαδικασίες για την έναρξη δεύτερου προγράμματος σπουδών με αντικείμενο συναφές με αυτό του τμήματος που ήδη λειτουργεί , όπως δήλωσε σήμερα ο πρύτανης κύριος Αγγελόπουλος παρουσία του υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Πλέον στο μηχανογραφικό δελτίο του 2025 οι μαθητές όλης της χώρας θα βρουν ως επιλογή για το Τμήμα του Κιλκίς, εκτός από το υφιστάμενο πρόγραμμα «Δημιουργικού Σχεδιασμού και Ένδυσης» και ένα δεύτερο πρόγραμμα.

 Εκφράζουμε ως ΔΕΕΠ ΚΙΛΚΙΣ ΝΔ την ιδιαίτερη ικανοποίηση και την χαρά μας από την εξέλιξη αυτή καθώς η ενίσχυση με δεύτερο πρόγραμμα πανεπιστημιακών σπουδών στο υπάρχον Τμήμα θα έχει πολλαπλά οφέλη για την ακριτική περιοχή μας αλλά συνάμα και για την εκπαιδευτική κοινότητα.

Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ με την απόφαση που ανακοίνωσε ο Υπουργός Παιδείας Κ.Πιερρακάκης και ο Πρύτανης του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος κ. Αγγελόπουλος παρουσία του Αντιπροέδρου της Βουλής και Βουλευτή Κιλκίς Γ.Γεωργαντά και  των  αυτοδιοικητικών  παραγόντων  του  νομού  μας , Αντιπεριφέρεια Κιλκίς , Δήμοι  Κιλκίς  και  Παιονίας  αποδεικνύει το ζωηρό ενδιαφέρον της Πολιτείας για την Ελληνική περιφέρεια και ειδικότερα για τον νομό μας.

Στις εγκαταστάσεις που στεγάζεται το νυν, πανεπιστημιακού επιπέδου, Τμήμα και με την γενναία νέα χρηματοδότηση ύψους 500.000 ευρώ που ανακοινώθηκε επίσης για συντήρηση και επισκευή τους  δημιουργούνται οι προϋποθέσεις και οι προοπτικές για να γίνουν όλα εκείνα που θα αποτελέσουν την αφετηρία για την προσέλκυση και νέων τμημάτων.

Αλλα και την περαιτέρω αύξηση του αριθμού των φοιτητών που θα φιλοξενούνται για τα χρόνια των σπουδών τους στην πόλη μας βοηθώντας με τον τρόπο αυτό στην ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας και οικονομίας.

 

Θερμά συγχαρητήρια και ευχές για την ίδρυση και λειτουργία και άλλων πολλών ανωτάτων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων στο Κιλκίς.

 

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply