Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΣΧΟΛΙΩΝ (21΄ 30΄΄) ΓΙΑ ΤΟ Δ Τ ΤΗΣ ΔΕΕΠ Ν Δ Ν ΚΙΛΚΙΣ 22 4 24
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 






Δεν αμφιβάλλω πως το μέγεθος του χρόνου για τα σχόλια του Δ.Τ. της ΔΕΕΠ Ν.Δ. Ν. Κιλκίς, είναι υπερβολικά μεγάλο, άρα και δύσκολο για να το παρακολουθήσει κάποιος που δεν τον ενδιαφέρουν οι λεπτομέρειες των προθέσεων τόσο του προέδρου της ΔΕΕΠ κ. Μηνά Παπαδόπουλου, όσο και η αντίθετη άποψη της kilkiswebtv!

Όμως αυτό έγινε για να μείνει στα δημοσιογραφικά χρονικά, έτσι ώστε όταν κάποιος ανατρέξει στο παρελθόν, μετά από κάποια χρόνια, θα διαπιστώσει τότε πως κάποιοι προειδοποιούσαν, όπως κάναμε και στις 19 Μαϊου του 2023 δηλαδή δύο ημέρες πριν από τις Εθνικές εκλογές.

Σίγουρα για όλα τα θέματα που σχολιάσαμε, θα ακούσετε και τρίτες γνώμες, τόσο από συνεντευξιαζόμενους όσον και από εμάς.

Καλή υπομονή και κουράγιο στην θέαση του παρακάτω βίντεο!





ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ( ΜΕ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΑΣ)

ΜΗΝΥΜΑ  ΠΡΟΕΔΡΟΥ  ΔΕΕΠ  Ν.Δ  Ν. ΚΙΛΚΙΣ  

 

ΓΙΑ  ΤΙΣ  ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

 

Φίλες και φίλοι, δύο μήνες πριν από τις κρίσιμες ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου,  θέλω να μοιραστώ μαζί σας κάποιες πολύ σύντομες σκέψεις,

γιατί οι ευρωεκλογές αυτές έχουν ξεχωριστή σημασία και γιατί δεν πρέπει -το τονίζω, δεν πρέπει- να αντιμετωπιστούν με καμία χαλαρότητα από τους Έλληνες πολίτες

και ειδικά από τους Κιλκισσιώτες  οι οποίοι στήριξαν τη Νέα Δημοκρατία στις διπλές εκλογές του 2023.

 Οι ευρωεκλογές αυτές

έχουν μεγάλη σημασία διότι διεξάγονται σε ένα εξαιρετικά τεταμένο παγκόσμιο γεωπολιτικό περιβάλλον.

Σκεφτείτε πόσο διαφορετικός ήταν ο κόσμος το 2019 και πόσο διαφορετικός είναι το 2024.

Με αναταραχή στη Μέση Ανατολή,

 με έναν πόλεμο στην Ουκρανία, με μια πανδημία

η οποία εν τω μεταξύ μας είχε χτυπήσει.

 Στις ευρωεκλογές, λοιπόν, αυτές θα κληθεί πρώτα και πάνω απ’ όλα ο ελληνικός λαός να αποφασίσει για το ποιους ευρωβουλευτές θα στείλει στο επόμενο Ευρωκοινοβούλιο.

Έχουμε ένα εξαιρετικό ευρωψηφοδέλτιο.

Αν θέλατε να είχατε εξαιρετικό ψηφοδέλτιο θα είχατε τον ΚΑΤΣΙΦΑ που σκοτώσανε οι Αλβανοί στρατοφύλακες που κρατούσε μόνον την Ελληνική σημαία και όχι τον Μπελέρη για εκμετάλλευση.

Θα σταθώ για  λίγο στην τοποθέτηση  του κ.  Μπελέρη στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ

 Είναι μια τοποθέτηση υψηλού συμβολισμού, πατριωτικού συμβολισμού και λέει στην Αλβανία ότι εμείς θέλουμε τις καλύτερες σχέσεις, εμείς θέλουμε να προχωρήσετε αλλά αυτό δεν γίνεται χωρίς προϋποθέσεις.

Θα σέβεστε τη μειονότητα, θα σέβεστε τα δικαιώματά της, θα σέβεστε το κράτος δικαίου, θα σέβεστε τους εκλεγμένους, και αυτό αποτελεί προϋπόθεση για να προχωρήσετε».

Κύριε Μηνά πότε προσέξατε τους αδερφούς μας Βορειοηπειρότες; Όταν τους έπαιρναν τα παραθαλάσσια φιλέτα χωρίς καμία αποζημίωση, που ήσασταν; Όταν σκοτώθηκε ο Κατσίφας, εσείς που ήσασταν;

Καθεμία και καθένας από τους 42 υποψηφίους κομίζουν κάτι σημαντικό στην κοινή προσπάθεια η Νέα Δημοκρατία να είναι ο μεγάλος νικητής των εκλογών της 9ης Ιουνίου.

Ακούστε κ. Παπαδόπουλε, όλοι γνωρίζουμε πως αν εξαιρέσουμε 3-4 ικανότατους/τες υποψήφιους Ευρωβουλευτές, όλοι οι άλλοι είναι κατώτεροι από εκείνον που εσείς προσωπικά προτείνατε! Εάν θυμάστε τον καθηγητή Πανεπιστημίου ο οποίος καλείτε και διδάσκει σε καθηγητές των Αραβικών χωρών, της Ιαπωνίας, της Νοτίου Αμερικής κ.λ.π. Εάν νομίζετε  ο Μητιάς, η Μελετημένη και όσους συμμαζέψατε από ξένους χώρους, είναι ικανότεροι τότε «η Ελλάδα θα πάει πίσω 150 χρόνια»

 Επίσης αν θεωρείτε τους εκ ΠΑΣΟΚ. Ποταμίσιους, Αριστερούς και πάσης αποχρώσεως  προερχόμενους, αντιλαμβάνεστε πως αυτά που λέτε τώρα είναι σαν να μην απευθύνεστε σε Νεοδημοκράτες αλλά σε super market κομμα. Που του λέτε: «έχουμε από όλα. Θέλετε να ψηφίσετε αριστερά; Έχουμε. Θέλετε να ψηφίσετε Κέντρο  έχουμε, Θέλετε σοσιαλιστικό ΠΑΣΟΚ έχουμε, θέλετε Σημιτικό εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ, έχουμε, Θέλετε Κέντρο έχουμε, Θέλετε Ν.Δ.; Ε κάτι μας έχει μείνει και από αυτό. Τελικά αν λάβουμε υπ’ όψη μας τις θέσεις που πήραν οι Ευρωβουλευτές, για τον νόμο της λαθρομετανάστευσης, τον νόμο για τους γάμους των ομοφυλόφιλων, για την ανάρτηση της σημαίας με το Ουράνιο Τόξο σε όλα τα ξενοδοχεία που βρίσκονται σε τουριστικούς προορισμούς, σήμα για τους ομοφυλόφιλους, την θέση που πήραν για τους αγρότες κ.λ.π. για την νέα ΚΑΠ και…..και……..και.

Ώστε να μπορέσουμε να εξακολουθούμε να ακούγεται ισχυρή η φωνή μας στην Ευρώπη.

 Γι’ αυτό, λοιπόν, έχει πολύ μεγάλη σημασία το βράδυ των ευρωεκλογών η Νέα Δημοκρατία να εξακολουθεί να είναι το πιο ισχυρό κεντροδεξιό κόμμα στην Ευρώπη.

Γι’ αυτό η Νέα Δημοκρατία πρέπει να αλλάξει το 80% του ψηφοδελτίου της και να βάλλει υποψήφιους αυτούς που πιστεύουν πραγματικά στην προκοπή του Έθνους μας, στην προκοπή και ασφάλεια των πολιτών, στις προαιώνιες αξίες της Ορθοδοξίας, της Πατρίδας και της Οικογένειας. Όμως όχι στα λόγια όπως ο κ. Μητιάς, που νομίζει πως η Ελλάδα είναι στούντιο τηλεοπτικό της Ν.Δ.

Και, με τη δική σας στήριξη, είμαι σίγουρος ότι αυτό θα γίνει πράξη. Οι ευρωεκλογές, όμως, φίλες και φίλοι,

είναι μία εθνική κάλπη και προφανώς το ζητούμενο είναι να εκλέξουμε τους καλύτερους ευρωβουλευτές.

Είναι όμως, επίσης, σαφές ότι θα βγουν και πολιτικά συμπεράσματα από το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών.

Εύστοχα μιλάτε για πολιτικά συμπεράσματα για τα οποία, η πολιτική στροφή της Νέας Δημοκρατίας προς τα αριστερά επί προεδρίας του κόμματος με τον κ. Μητσοτάκη, όντως θα είναι αποκαλυπτικά για τον εμπαιγμό και κατάχρηση του ονόματος της Ν.Δ.

Και θέλω το βράδυ της 9ης Ιουνίου να μην υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η Νέα Δημοκρατία θα εξακολουθεί να είναι η κυρίαρχη πολιτική δύναμη στον τόπο, έτσι ώστε

 

Μα αυτό θα πάμε να αποφύγουμε. Την κατάχρηση της εξουσίας, την αλαζονεία της Εξουσίας, την οικογενειοκρατία της εξουσίας, την επιβολή χωρίς κανέναν λόγω, την επιβολή προστίμου για όσους δεν έκαναν το παράνομο εμβόλιο, που ισούτω με το 50% του μηνιαίου εισοδήματος του χαμηλόμισθου (περίπου 20 ευρώ με τις προσαυξήσεις) Το κλείσιμο των εκκλησιών το προ περασμένο Πάσχα και τους παπάδες στο εδώλιο του κατηγορουμένου, Την αύξηση του κατώτατου μισθού 10% και την αύξηση π.χ. του λαδιού 150% Αύξηση που ισούται με μείωση του μηνιαίου εισοδήματος κ.λ.π.

να μπορούμε να συνεχίσουμε, με ακόμα μεγαλύτερη ταχύτητα, να υλοποιούμε τις σημαντικές μεταρρυθμίσεις προς όφελος κάθε Ελληνίδας και κάθε Έλληνα.

    Πείτε μας μία μεταρρύθμιση  που ωφέλησε το 50% των πολιτών!        

Ξεκινήσαμε μετά τις εκλογές του περασμένου έτους μια δύσκολη δουλειά.

Αν η πρώτη τετραετία ήταν τετραετία όπου θεραπεύσαμε πολλές πληγές και στηρίξαμε την ελληνική οικονομία και την ελληνική κοινωνία, η δεύτερη τετραετία, φίλες και φίλοι, είναι η τετραετία των μεγάλων αλλαγών για να αντιμετωπίσουμε τα αίτια της παθογένειας που μας κράτησαν πίσω τόσα χρόνια.

Είναι η τετραετία των μεγάλων δομικών μεταρρυθμίσεων  αλλά και  υλοποίησης  όλων  των  μεγάλων  έργων που  έχουμε  προγραμματίσει  στο  νομό  Κιλκίς.

Κύριε Μηνά, εδώ νομίζω με κάθε επιφύλαξη, πως μας κοροϊδεύετε! Και όχι μόνον μας κοροϊδεύετε αλλά και ψεύδεστε. Ναι, λέτε ψέματα. Να σας θυμίσω τι λέγατε στις 14 Ιουλίου 2019; Να σας θυμίσω το Δικαστικό Μέγαρο; Θυμάστε που είπατε πως είναι «στοίχημα» για τον κ. Γεωργαντά; Μήπως θέλετε να σας υπενθυμίσω και άλλα 5-6 έργα που μόνον στο επιθυμητό μείνανε χωρίς καμία προσπάθεια χωρίς κανένα αποτέλεσμα.

Σήμερα ποια είναι αυτά τα μεγάλα έργα και τα κρατάτε κρυφά από τους πολίτες; Γιατί δεν μας τα γράφετε  και να τα υπογράψετε, ώστε να μάθουμε τουλάχιστον τις επιθυμίες σας;

 

ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ

 Αυτή η κυβέρνηση είναι η κυβέρνηση η οποία αύξησε τον κατώτατο μισθό από τα 650 στα 830 ευρώ. Αυτή είναι η κυβέρνηση που έδωσε για πρώτη φορά αυξήσεις στους δημοσίους υπαλλήλους μετά από 12 χρόνια.

Κύριε Μηνά. Όταν ένας υπάλληλος έπαιρνε 1600 ευρώ τον μήνα και σήμερα παίρνει με το ζόρι 1000-1200 ευρώ, μπορείτε να του πείτε, πόσα του επιστρέφετε από τα κλεμμένα τα οποία εσείς χαρακτηρίζετε ως αύξηση; Θυμάστε τον κ. ΠΑΠΑΔΑΚΗ από τον ΑΝΤ1 που φώναζε φέρτε πίσω τα κλεμένα;»

Αυτή η κυβέρνηση είναι η κυβέρνηση που κάθε χρόνο,

στο πλαίσιο των δυνατοτήτων της οικονομίας, αυξάνει τις συντάξεις.

 Και δεν είναι η κυβέρνηση που με τις δικές της επιλογές βάζει το πλαίσιο δυνατοτήτων; Δεν είναι αυτή που με τις λάθος επιλογές η οικονομία μας πήγε πίσω κατά 37% το 2023 ανεξάρτητα το τι λέει ο κ. Χατζηδάκης;

Αυτή η κυβέρνηση ήρθε

πριν από δύο μέρες και διόρθωσε μια μεγάλη αδικία: επίδομα μητρότητας για 9 μήνες, 830 ευρώ το μήνα,

Μηνά το ξέρεις πολύ καλά, πως και αυτό εντάσσεται στην προεκλογική ρουσφετολογική και ψηφοθηρική τακτική. Είστε έξυπνος, όμως στην προσπάθειά σας να στηρίξετε το κόμμα στο οποίο ηγείστε στο Ν. Κιλκίς, δεν σας επιτρέπετε να γίνεστε πολιτικάντης, χαμηλής διαλογής.

για τις αυτοαπασχολούμενες και τις αγρότισσες, οι οποίες δεν έπαιρναν επίδομα μητρότητας. Το διορθώσαμε.

 

Αυτές είναι λίγες μόνο από τις παρεμβάσεις τις οποίες κάνουμε για να μπορέσουμε να στηρίξουμε την κοινωνία απέναντι σε ένα πρόβλημα το οποίο είναι υπαρκτό.

Είμαστε οι πρώτοι που το αναγνωρίζουμε, αλλά πιστεύουμε ότι βαίνει σταδιακά προς κάμψη το φαινόμενο της ακρίβειας.

Η ψεύδεστε ή αγνοείτε την πραγματικότητα ή η ακρίβεια είναι λέξη της οποίας δεν ξέρετε την ερμηνεία της. Ο πληθωρισμός δεν είναι εισαγόμενος, μια και ο Μ.Ο. πληθωρισμού στην Ε.Ε. είναι 1,2 % και στην Ελλάδα 5,4%.

Όσο για την «κάμψη που φαίνεται» πείτε στους Κιλκισιώτες που την είδατε για να πάνε να ψωνίσουνε!

  Όλα λοιπόν αυτά, φίλες και φίλοι, θέλω να τα αναλογιστούμε και να τα σκεφτούμε πριν από την κρίσιμη κάλπη των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.

Στα παραπάνω κ.κ. συμφωνώ απόλυτα! Δεν πρέπει να ξεχάσουμε τίποτε από όσα περάσαμε από το 2020 έως και σήμερα. «ΔΕΝ ΞΑΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΑΜΕ»

Και αυτό το οποίο σας ζητώ είναι να ξαναδώσουμε αυτόν τον αγώνα, όλες και όλοι μαζί, τα κομματικά μας στελέχη αλλά και όλες οι φίλες και οι φίλοι οι οποίοι συνενώθηκαν στις διπλές κάλπες του 2023 σε αυτό το πλατύ μεταρρυθμιστικό, προοδευτικό, πατριωτικό ποτάμι του δομικού εκσυγχρονισμού της χώρας.

 

Διότι συναντηθήκαμε πολλοί, ξέρετε, στην περασμένη κάλπη.

Έτσι φτάσαμε στο 41%,   

Όχι Μηνά. Στο Κιλκίς φθάσαμε στο 39%  και να μη σας αξιώσει ο Θεός και το δείτε 19% όπως επί Σαμαρά, ΤΟ ΟΠΟΊΟ ΚΑΙ ΑΠΕΎΧΟΜΑΙ.

 Παλιοί φίλοι, σταθεροί αγωνιστές της Νέας Δημοκρατίας,

θέλω να σας ευχαριστήσω γιατί εσείς κρατήσατε την παράταξη   στο  νομό  Κιλκίς όρθια σε δύσκολες στιγμές από  την  ανάρμοστη   διχαστική  συμπεριφορά  στελεχών  που  τιμήθηκαν  σε θέσεις  ευθύνης από  τα  μέλη και  ψηφοφόρους  της  παράταξης  μας

 Ήρθαν και συναντήθηκαν, όμως, μαζί μας και συμπολίτες μας οι οποίοι δεν άνηκαν παραδοσιακά στη Νέα Δημοκρατία.

Είδαν, όμως, τη Νέα Δημοκρατία, τη μόνη πραγματική προοδευτική δύναμη εκσυγχρονισμού στη χώρα μας,

Δεν θέλω να σας πικράνω υπενθυμίζοντάς σας τον «εκσυγχρονισμό» του Μητσοτάκη που ξεπέρασε και αυτόν του Σημίτη Δεν θέλω να σας θυμίσω τον εκσυγχρονισμό των ταυτοτήτων, τους λαθρομετανάστες, τους παπάδες στα δικαστήρια, τα υποχρεωτικά εμβόλια, την ακρίβεια των ειδών πρώτης ανάγκης, τις συγκαλύψεις των εγκλημάτων τύπου Τεμπών, τις δίκες κάποιων παιδεραστών, ………………Αν θα έπρεπε να αναφέρω όλα όσα άλλαξα και «εκσυγχρονιστήκαμε» πηγαίνοντας πίσω την Ελλάδα, στα χρόνια της Τουρκοκρατίας……….. Τι είπα; Τουρκοκρατία; Πως νοιώθετε με τις απαιτήσεις και με τις παραχωρήσεις των Ερντογάν – Μητσοτάκη;

 

τη μόνη πραγματική πρόταση διακυβέρνησης στη χώρα μας.

 Διότι δεν υπάρχει άλλη πρόταση διακυβέρνησης σήμερα.

Εμείς σας μιλάμε για το πώς θέλουμε να αλλάξουμε τη χώρα

Μα για αυτό παλεύουμε. Να μην την αλλάξετε προς το χειρότερο που κάνετε ιδιαίτερα τον τελευταίο χρόνο. Δεν βλέπετε πως οδηγείτε την Ελλάδα προς το χάος, με τις δήθεν εκσυγχρονιστικές και προοδευτικές αλλαγές; Δεν βλέπετε πως η προοδευτική σας αλλαγή έχει στο απυρόβλητο τους ταραξίες, μολοτοφίστες, δικαιωματιστές, καταληψίες, τραμπούκους κ.λ.  κ.λ.π. και σας ενοχλούν εκείνοι που λένε ζήτω το ΈΘΝΟς, Ζήτω η Ελλάδα, αυτό που είπε ο αείμνηστος Ανδρέας Παπανδρέου «Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ» που σήμερα όποιος τολμήσει και το πει θα τον πούνε φασίστα, ακροδεξιό κ.λ.π. χωρίς να καταλαβαίνουν ότι τους προσδίδουν παράσημα Πατριωτισμού και όχι προδοσίας του Έθνους!

και το μόνο μέλημα των άλλων είναι πώς θα πέσει ο Μητσοτάκης.

Αυτό δεν συνιστά πρόταση διακυβέρνησης, φίλες και φίλοι.

  Γι’ αυτό, λοιπόν, φίλες και φίλοι, η κάλπη αυτή έχει την ξεχωριστή της σημασία και γι’ αυτό δεν πρέπει να την αντιμετωπίσουμε με καμία χαλαρότητα.

Προσοχή λοιπόν. Μη χαλαρώσετε και πείτε «δεν βαριέσαι, τι θα γίνει και εάν τους ψηφίσω;»  Όχι με την δική σου ψήφο στην Μητσοτάκης Α.Ε. καταδικάζει εμένα! Καταδικάζεις τα απιδιά σου. Καταδικάζεις τα εγγόνια σου.  Εκτός και εάν είσαι ομοφυλόφιλος, δικαιωματιστής, αριστερός που θέλει να τυραννήσει τους Ν.Δ.! ή από τους παλαιούς νεοδημοκράτες που «δεν αλλάζουν γιατί αυτό το κόμμα ξέρουν αυτό θα ψηφίσουν»  

 Θα πρέπει να σιγουρευτούμε ότι θα συσπειρωθούμε, ότι θα πάμε ενωμένοι και αποφασισμένοι για να πετύχουμε το βράδυ της 9ης Ιουνίου μία ακόμα μεγάλη πολιτική νίκη για τη μεγάλη μας πολιτική οικογένεια, την παράταξή μας, το κόμμα μας, τη Νέα Δημοκρατία.

 Αν κάποιοι εκτός  και  εντός  της  Ν.Δ  ( στο  Κιλκίς)  θέλουν να βουλιάξουν την πολιτική αντιπαράθεση στην τοξικότητα και στη λάσπη, να μην τους ακολουθήσουμε.

Εδώ ο Μηνάς λέει κάτι πολύ σοβαρό! Η τοξικότητα στην οποίαν μας έχει βουλιάξει η ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Α.Ε. τονίζοντας πως δεν έχει καμία σχέση αυτή η Ν.Δ. με την Ν.Δ. (του πυρσού) που ξέρατε, δεν πρέπει να την παρακολουθήσουμε. Μάλιστα να κάνουμε το καθήκον μας χωρίς παρωπίδες πολιτικές και να κοιτάξουμε το μέλλον των παιδιών μας, των εγγονιών μας και όχι τις πολιτικές ανελίξεις σε θώκους της Ε.Ε. του κ. Μητσοτάκη, ενδίδοντας στα πάντα στους υποβολείς των Βρυξελλών

Το δοκίμασαν και πριν από τις εκλογές του 2023 και είδαμε το αποτέλεσμα.

 

Φαίνεται ότι δεν έμαθαν, όμως, από τα λάθη τους και επαναλαμβάνουν τα ίδια.

Πολύ σοβαρό, για τους αδαείς, ημιμαθείς και άξεστους που δεν βλέπουν πέραν από την μύτη τους

Ας είναι.   Ο  καθείς  κρίνεται  από  την  συμπεριφορά  του.

 Εμείς θα μιλάμε θετικά, θα μιλάμε για το έργο μας.

 

Θα αναγνωρίζουμε τα προβλήματα.

Με αυτοκριτική, θα δεχόμαστε τα σφάλματα τα οποία κάνουμε.

Και θα κοιτάμε πάντα μπροστά: για το πώς η πατρίδα μας μπορεί να προοδεύσει.

Για  το  πως  στο  ν.  Κιλκίς  την  επόμενη  τριετία  θα  αλλάξουν  πολλά

Για το πώς μπορεί να έρθουμε  πιο κοντά στην Ευρώπη.

Για το πώς, όταν θα γίνουν οι επόμενες εθνικές εκλογές το 2027, θα πούμε, ναι, η πατρίδα μας πια γίνεται σε όλα τα επίπεδα μια πραγματική ευρωπαϊκή χώρα.

 Αυτός είναι ο στόχος.

Θα τον πετύχουμε και θα είμαστε οι μεγάλοι νικητές το βράδυ της 9ης Ιουνίου.

 

Σας ευχαριστώ πολύ, να είστε καλά, καλό αγώνα και με τη νίκη.

 

Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα

 

 

 

                                                                 ΜΗΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΕΠ ΝΔ ΚΙΛΚΙΣ


ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ

Αδέσμευτος Δημοσιογράφος από το 1973

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply