Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ, ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΑΣ; (ΑΡΘΡΟ)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 


Κύριε Μητσοτάκη, πείτε του κ. Γκρίνμπεργκ, του Αμερικανού σύμβουλό σας, ότι και ραδίκια να ήμασταν, θα ξυπνούσαμε με όσα κάνετε εις βάρος της Ελλάδος και ολοκλήρου του Έθνους και υπέρ των άλλων Εθνών και κρατών προκειμένου να γίνεται αγαπητός  στους κηδεμόνες σας και μισητός σε όλους τους Έλληνες.

Και μη πιστέψετε πως όσοι Νεοδημοκράτες σας απομείνανε – περίπου 15-19 % -παραμένουν γιατί σας αγαπάνε ή γιατί πιστεύουν σε εσένα. Μένουν γιατί, όπως λένε, «που να πάμε» μήπως οι άλλοι είναι καλύτεροι; Και εννοούν πάντοτε τα συστημικά κόμματα, που έχουν κυβερνήσει στο παρελθόν, είτε με την στάση τους και το καταστατικό τους όπως π.χ το ΚΚΕ είναι εναντίον της Ελλάδος  - και αυτό το λέμε διότι οι ίδιοι λένε πως αν γίνει πόλεμος με την Τουρκία θα σταθούμε στο πλευρό της Τουρκίας!.

Άρα έχουμε αρκετούς Έλληνες Πατριώτες που ηγούνται κομμάτων με γνώμονα τα συμφέροντα του Έθνους, της Πατρίδος μας, της Ορθοδοξίας και της Οικογένειας. Κάτι που για εσάς, όπως είπατε πριν από ενάμιση χρόνο, «πρώτα είναι τα συμφέροντα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και μετά τα συμφέροντα της χώρας μας!»

Εμείς κ. Μητσοτάκη θέλουμε πάνω από όλα και πρίν από όλους να έχετε την Ελλάδα, τον Έλληνα, το Έθνος μας, την Ορθοδοξία και την οικογένεια, που όλα αυτά είναι ξένα για εσάς, αφού ξένος είστε και εσείς με την Ελληνική πραγματικότητα!

Όταν το 20% των Κιλκισιωτών που ψήφισαν κόμματα Πατριωτικά και Ελληνορθόδοξα τα αποκαλείτε  «απατεώνες» και ψευδοπατριώτες». Αντιλαμβάνεστε ότι μας λέτε όλους εμάς που ζούμε στο Κιλκίς  «α  π  α  τ  ε  ώ  ν  ε  ς»  και «ψ  ε  υ  τ  ο  π  α  τ  ρ  ι  ώ  τ  ε  ς»  και μάλιστα ποιος;  Εσείς  που ούτε την Μακεδονία μας υπερασπιστήκατε, ούτε την Ορθοδοξία μας υπερασπιστήκατε, ούτε την δυναμική οικογένεια υπερασπιστήκατε, ούτε την Εθνική μας προστασία, ξεγυμνώνοντας  τα νησιά μας αμυντικά για να «σώσετε» την Ουκρανία και να διαλύσετε την Ρωσία και με την συμπεριφορά σας αυτή να χάνονται δισεκατομμύρια τα οποία τα πληρώνει ο φτωχός Ελληνικός λαός;

Ακούστε κ. Μητσοτάκης, δεν θα ψηφίσει ο Ελληνικός λαός και μάλιστα ο Κεντρώος και κεντροδεξιός  ψηφοφόρος από διαμαρτυρία ή χαλαρότητα ή αδράνεια αλλά όλοι θα τρέξουν αυτήν την φορά να ψηφίσουν  για ένα καλύτερο αύριο, για μία σταθερότητα που σήμερα δεν ξέρεις τι θα σε ξημερώσει αύριο, για την ασφάλειά του που καταντήσατε την Ελλάδα χειρότερη από την Κολομβία και κάνατε την Αθήνα Καμπούλ.  Κυνηγήσατε και συνεχίζετε με την συμπεριφορά σας να στέκεστε απέναντι από την Ορθοδοξία, μάλιστα ψηφίζοντας και νόμο να ικανοποιήσετε δύο-τρεις ανθρώπους της αυλής σας και σήμερα γίνεστε ο ηθικός αυτουργός των επεισοδίων με τον νόμο κατά της δυναμικής οικογένειας και υπέρ των ΛΟΑΤΚΙ.

Αλήθεια κ. Πρωθυπουργέ, ντρέπεστε καθόλου με την συμπεριφορά σας;

Αλήθεια έχετε ενσυναίσθηση  το πόσο κακό κάνετε στην πατρίδα μας ώστε να ικανοποιήσετε «κάποιους άλλους»  Επί τέλους αφήστε τον Γκρίνμπεργκ  και τα Αμερικανάκια και κοιτάξτε τα Ελληνάκια!

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply