Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΒΑΡΙΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Κ. Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΠΥΡΓΙΟ ΤΟΥ ΤΟΝ Ν. ΣΕΡΡΩΝ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 


Είναι γνωστό σε όλους μας ότι, μετά το δυστύχημα των Τεμπών ο κ. Καραμανλής ως υπουργός Μεταφορών ανέλαβε την πολιτική ευθύνη παραιτήθηκε (τις συνέπειες της πολιτικής ευθύνης κανένας μας δεν της καταλαβαίνει) και μετά από 40 ημέρες, συμμετείχε στις βουλευτικές εκλογές και βγήκε πρώτος βουλευτής σε ψήφους στο Ν. Σερρών.

Έκτοτε, τα γεγονότα έχουν λάβει μορφή χιονοστιβάδας. Μαζεύτηκαν 1.300.000χιλ υπογραφές (υπόγραψα και ο ίδιος όπως και άλλοι Σερραίοι),. Από την Κυβέρνηση της ΝΔ ξεκίνησε μια συγκάλυψη, μπαζώνοντας το σημείο του δυστυχήματος, καλύπτοντας έτσι ουσιώδη στοιχεία. Τις ευθύνες τις ρίχνουν όλες στον Σταθμάρχη που διορίστηκε από τους ίδιους και αποκαλύφθηκε ότι ήταν ελλιπής για την θέση του σταθμάρχη. Ακόμη ποντάρανε στο γεγονός ότι θα ξεχαστεί το συμβάν. Κι όμως, ο ελληνικός λαός (εκτός της πλειοψηφία των Σεραίοι/ες) αντέδρασε και σε ποσοστό 80% πιστεύει ότι γίνεται συγκάλυψη. Δεν τρώμε κουτόχορτο.

Η συγκάλυψη αποδεικνύεται από το γεγονός ότι, αντί να συσταθεί προκαταρτική επιτροπή για να προχωρήσει η υπόθεση σε Ειδικό Δικαστήριο (άρθρο 83 παρ. 3 του Συντάγματος), συστήσανε εξεταστική επιτροπή, δηλαδή μια επιτροπή «παρωδία» που σαν σκοπό είχε την συγκάλυψη όπως αποδεικνύεται και από τα πορίσματα της.

Η κυβέρνηση είναι «στριμωγμένη» από τον χειρισμό της υπόθεσης των Τεμπών. 57 ΝΕΚΡΟΊ και οι Έλληνες ζητούν άπλετο φως στην υπόθεση και να καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου οι υπεύθυνοι όσο ψηλά κι αν βρίσκονται.

Στα γκάλοπ η κυβέρνηση καταρρέει. Σ αυτό το κλίμα, η Κυβέρνηση άρχισε να προσανατολίζεται να «θυσιάσει» τον κ. Καραμανλή. Ξεκίνησαν δειλά, δειλά να ακούγονται συντεταγμένες φωνές μέσα από το κόμμα της ΝΔ να παραιτηθεί ό κ. Καραμανλής και να πάει στον φυσικό του Δικαστή. Στις Σέρρες δε, οι πρώτοι που «αποχαιρετούν» τον κ. Καραμανλή είναι οι τριγύρω του ευεργετημένοι από αυτόν. Πολιτικοί, Ιεράρχες, πολίτες κλπ, σε «κρυφά» τραπεζώματα συσπειρώνονται σε νέους Βουλευτές της ΝΔ στον Νομό μας. Αλλαγή κέντρου βάρους της πολιτικής εξουσίας στον Νομό. Η παροιμία επαληθεύεται για άλλη μια φορά «ουδείς χειρότερος του ευεργηθέντος». Το δίλλημα στον κ. Καραμανλή είναι τεράστιο. Η απόφαση που πρέπει να πάρει είναι κομβική διότι θα κρίνει τον άνθρωπο Καραμανλή και το πολιτικό του μέλλον. Βλέπεις, η υπεροψία της εξουσίας όταν νομίζεις ότι σου δίνει φτερά και κουνάς το δάχτυλο στον ελληνικό λαό ότι υπάρχει ασφάλεια στον Σιδηρόδρομο «πληρώνεται».

Θέλω να καταθέσω μια άποψη ας το πούμε ως συμβουλή. Η εξιλέωση για τους τόσους θανάτους επέρχεται με ταπεινότητα, σεβασμό (όχι στα λόγια) και πραγματική θλίψη και συμπαράσταση στους συγγενείς των θυμάτων. Τον προτείνω, να αλλάξει «στρατόπεδο», να συνταυτιστεί με τους συγγενείς των θυμάτων, να κάνει αγώνα για να επικρατήσει η δικαιοσύνη με οποιοδήποτε κόστος και για τον ίδιο, να μην συγκαλύψει την κυβέρνηση, να συγκρουστεί αν χρειαστεί μαζί της, να «διώξει» τις βδέλλες γύρω του. Τότε και μόνο τότε ο λαός θα τον δεχθεί, διότι θα σταθεί στο ύψος ενός πολιτικού άνδρα που ξέρει να αναλαμβάνει τις ευθύνες του.  

Αν κρυφθεί, του λέω ότι το στίγμα ήδη έπεσε πάνω του κι αυτό έχει συνέπειες. Ο Μητσοτάκης και η συν αυτού, ήδη τροχίζουν τα μαχαίρια τους, το πολιτικό τους τομάρι σκέφτονται.. Η θυσία ξεκίνησε.

Είναι αυτό που λέμε, ήρθε η ώρα των αποφάσεων γι αυτόν. Θα κριθεί η απόφαση του όπως κρίνεται όλων μας.

Όμως οι 57 νεκροί ζητούν δικαίωση! Στηρίζουμε με κάθε ρανίδα του αίματος μας τους συγγενείς των νεκρών και θέλουμε ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ σ αυτό το κράτος της ανομίας του ρουσφετιού και των συγκαλύψεων.    

Με τιμή    

Γιάντσιος Ιωάννης    

Δικηγόρος Σερρών

6976639687                  

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply