Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΑΠΟ ΤΟ fb ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ: ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΔΕΧΘΩ ΤΟΝ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟ ΠΕΡΙ FAKENEWS!
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 


Γράφει η Mersina Papadopoulou

Είναι τραγικά απογοητευτικό.

Από τη μία προσπαθούν να μας πείσουν ότι η μικρή «Μαρία» υπήρχε στον #Έβρο γιατί ο Κατρούγκαλος δεν μπορεί να πιστέψει ότι μια μάνα θα κατασκεύαζε τον θάνατο του παιδιού της και ο συνταγματολόγος Αλιβιζάτος θεωρεί αδιανόητο μέλη ΜΚΟ να είναι πράκτορες της Τουρκίας και από την άλλη ότι τον νεαρό #Άλκη δεν τον χτύπησε κανείς, αλλά τυχαία βρέθηκε μαχαιρωμένος με το κρανίο του διαλυμένο.

Οι δηλώσεις του κ. Αλιβιζάτου σε εκδήλωση της Solidarity Now ενθουσίασαν τον εθνικό μηνυτή Δημητρά: «Ακούστηκε πάρα πολύ τον τελευταίο καιρό ότι ΜΚΟ είναι πράκτορες της Τουρκίας και βοηθούν τους μετανάστες να περάσουν στην χώρα μας. Και μάλιστα διώχθηκαν άνθρωποι και για εγκληματική οργάνωση γι'αυτό το θέμα. Το θεωρώ αδιανόητο».

Ο Δήμαρχος Χαλανδρίου δηλώνει ευθαρσώς, δημόσια, χωρίς καμία αναστολή, διότι γνωρίζει ότι δεν θα υπάρχουν κυρώσεις, ότι όσοι υπερασπίζονται τα ελληνικά σύνορα στον Έβρο είναι Ναζιστές.

( Σημείωση: Την επόμενη εβδομάδα εκδικάζεται η μήνυση της ΑΔΕΔΥ εναντίον του Θάνου Τζήμερου επειδή τους ονόμασε «κηφήνες»)

Και η δυστυχισμένη μάνα του Άλκη Καμπάνου αναζητά την παραδοχή και τη συγγνώμη στα μάτια των μανάδων των δώδεκα δολοφόνων του γιού της.

Ένα χρόνο μετά, αναζητά τη δικαιοσύνη που θα απαλύνει την ψυχή της, όπως την αναζητούν οι συγγενείς των θυμάτων στο #Μάτι 6 χρόνια μετά τη «στραβή» που έτυχε στη Δούρου.

Σε ένα κράτος που δεν υπάρχει δικαιοσύνη, οι άνθρωποι γίνονται κανίβαλοι.

Κανίβαλοι της λογικής, του πολιτισμού, της ζωής.

Και δεν έχουν σημασία τα πτυχία.

Υπάρχουν πολλοί μορφωμένοι κανίβαλοι με θέσεις εξουσίας. Υπήρξαν και στο παρελθόν.

Εκείνο που με απογοητεύει είναι τα ποσοστά της κοινωνίας που τους στηρίζουν και τους ψηφίζουν.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ μερικά σχόλια από το facebook

Μαρία Κατράκου

Εμμονικοί και διεστραμμένοι!!!Για λύπηση...

Mersina Papadopoulou  Μαρία Κατράκου Για λύπηση είμαστε όλοι οι υπόλοιποι. Δυστυχώς!!!

Dimitrios Kyroudis

Το να κλείσει κάποιος τους σχιζοφρενείς αρνητές της πραγματικότητας στο ψυχιατρείο θεωρείται ναζιστικη κίνηση με πολιτικά κίνητρα

Κυριάκος Κυριάκου

Γιατί ρε κατρουμπαλε πιστευει κανεις ότι οι συριζοκομμουνιστες νιαζονται για τα Ελληνικά συμφέροντα και όχι πως να καταστρεψουν την Ελλάδα?

Σταναθεμα ανθελληνες προδοτες

Mersina Papadopoulou

Giorgos Varelas Θα αναστηθεί; Χρειάζεται μια επανάσταση της λογικής και της ηθικής. Η πλειοψηφία ικανοποιείται με ένα pass.

Mersina Papadopoulou

Μαρία Σαντά Το όνομα και το πρόσωπο της μαμάς του Άλκη όπως και το όνομα της μαμάς του δολοφονημένου στου Φιλοπάππου ή τους δολοφονημένους έξω από τα γραφεία της ΧΑ, θα τα ξεχάσουμε. Αντίθετα τον Ζάκ, τον Φύσσα και τον Γρηγορόπουλο δεν θα μας αφήσουν να τους ξεχάσουμε ποτέ.

 

Mersina Papadopoulou

Michael Spanides Αυτός που λέτε εσείς αλήτη είναι καταξιωμένος εργατολόγος, βουλευτής και πρώην υπουργός. Και έχει τις πλάτες των χρημάτων που εξοικονόμησε από τις μίζες 12% για τις θέσεις εργασίας που υποσχέθηκε και τους πελάτες που τον ψηφίζουν για να διατηρήσουν το status quo τους και τα ΜΜΕ που τον καλούν για να τους δώσει τα «φώτα» του. Και θα μου πει εμένα ποιά είσαι εσύ μωρή που θέλεις να καθίσεις απέναντί μου στα έδρανα του κοινοβουλίου και να με κρίνεις με ένα πτυχίο της Σχολής Καλών Τεχνών και ένα 2% να στηρίζει το κόμμα σου; Καταλάβατε; Γιαυτό είμαι απογοητευμένη. Τα κάνουν και τα λένε, επειδή τους παίρνει. Ο λαός τους πληρώνει, τους ψηφίζει και τους δίνει το δικαίωμα. Εμένα δεν μου το δίνει.

Maria Athanasopoulou

Πιστεύω πως η καταστροφή που προκάλεσαν ανεβαίνοντας στην εξουσία εξισορροπειται από δύο παράγοντες:πρώτον το μέγεθος της αηθειας τους (δεν έχουν κοινώς τσιπα)και δεύτερον το γεγονός ότι στην Ελλάδα υπάρχει ικανός αριθμός ηλιθιων και ομοίων με αυτούς. Αυτή είναι η μεγαλύτερη υπηρεσία που προσέφερε στην ελληνικη κοινωνία η ανοδος του Σύριζα στην εξουσία.

Mersina Papadopoulou

Maria Athanasopoulou Μαρία μου δυστυχώς, όλο και περισσότερο ανακαλύπτω ότι αυτά ισχύουν και για τα άλλα δύο κόμματα εξουσίας. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το αποτέλεσμα της αήθειας που καλλιεργούνταν από την αρχή της μεταπολίτευσης. Κι αυτό γιατί από την αρχή ο μέγας εθνάρχης Καραμανλής έστησε μια Προεδρευόμενη Δημοκρατία με εντελώς αντισυνταγματικό τρόπο και αναγνώρισε τους σφαγείς δολοφόνους κομμουνιστές ως πολιτικούς αντίπαλους. Αυτή η σαθρή βάση, δημιούργησε το σαθρό σύστημα που εξελίχθηκε σε πολιτική μαφία, η οποία προστατεύεται από κοινούς μαφιόζους. Όλα τα υπόλοιπα είναι οι ξεδιάντροπες αντιπαραθέσεις μεταξύ τους που μας απασχολούν στη καθημερινότητα για να μας φανατίζουν προς μια κατεύθυνση.




About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply