Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » » ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΚΩΝ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 


Δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι θέλει να μας πει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ κ. Γκλαβίνας, αναφερόμενος στην, κατά την γνώμη του, λάθος ερμηνεία της ψήφισης του νόμου για τον γάμο των ομοφυλοφίλων ζευγαριών!

Πιστεύει ότι δεν ήταν λάθος το ότι το 80% έως και 90% των πολιτών θεώρησαν αχρείαστο τον νόμο για τους ομοφυλόφιλους,  που εξ αιτίας του επήλθε η ρήξη μεταξύ Πολιτείας και Εκκλησίας.  Πιστεύει  ότι η απόφασή τους είναι σύμφωνη με το Ευαγγέλιο,  με τις Γραφές, με τις αποφάσεις της  Ιεράς Συνόδου και του φταίει αρχηγός κόμματος που τους λέει ότι, η απόφασή τους ήταν λάθος και να μη δημιουργήσουν διχαστικές καταστάσεις μεταξύ των ορθοδόξων Χριστιανών.  Να πάνε στην εκκλησία αφού έχουν μετανιώσει και όχι για ψηφοθηρικούς λόγους.

Επίσης τίποτε δεν πουλιέται κ. Γκλαβίνα στην Εκκλησία, ακόμη και το κεράκι εάν δεν έχετε χρήματα, μπορείτε να το πάρετε δωρεάν και με αγάπη να πάτε να το ανάψετε!

Τα λοιπά στην Οθόνη (όπως λέγανε παλαιότερα)


https://www.youtube.com/watch?v=j7AT9ZBK4Kw


https://www.youtube.com/watch?v=FOXuteAH9Ik&t=26s

ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ

Αδέσμευτος Δημοσιογράφος από το 1973

Συντάκτης της εφημερίδος «ΜΑΧΗΤΗΣ»  1979-1980

Συνεργάτης των εφημερίδων «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ»,  ¨ΧΡΟΝΟΣ» και «ΓΝΩΜΗ ΚΙΛΚΙΣ – ΠΑΙΟΝΙΑΣ»

Δημιουρός της “gnomi web tv  «kilkiswebtv” και  «kilkiswebnews.press»

Ραδιοφωνικός παραγωγός  στο «εναλλακτικό ραδιόφωνο» 1989 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο «Ράδιο Σύνορα» του Θεόφιλου Μασμανίδη.

Ο μοναδικός  (πρώην)  Διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο ΝΑΤΟ και στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, από το Ν. Κιλκίς.

Ο μόνος δημοσιογράφος με τις περισσότερες αποκλειστικές συνεντεύξεις με αρχηγούς κομμάτων, υποψηφίων Ευρωβουλευτών, εκλεγμένων Ευρωβουλευτών, Υπουργών Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ, Υφυπουργών, βουλευτών και πολιτικών μη Κιλκισιωτών, καθηγητές πανεπιστημίων, μεγάλοι αθλητές, συγγραφείς που τα βιβλία τους έγιναν  μπεστ σέλερ, δημοσιογράφους παγκοσμίως γνωστούς, στρατηγοί, στρατάρχης, Μητροπολίτες, ηγούμενοι κ.λ.π.  Και φυσικά πρόσωπα της Κιλκισιώτικης κοινωνικής,  πολιτικής, αθλητικής, επιστημονικής ζωής.

«Όταν σωπαίνεις, εκεί που πρέπει να μιλήσεις, τότε και τον Θεό θα τον κάνεις εχθρό σου και τον αδελφό σου θα βλάψεις.» - Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος

 

Γαλ. Δ΄16 «Ώστε εχθρός υμών γέγονα αληθεύων υμίν»

ΕΡΜΗΝΕΙΑ: «Ώστε τώρα έγινα εχθρός σας, επειδή σας λέω την αλήθεια;»


About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply