Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΠΑΠΠΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΠΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ 14 4 24
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 


Ο λόγος που μιλήσαμε μόνον για την Παιδεία και ιδιαίτερα για το – πρώην – ΤΕΙ Κιλκίς, είναι η δημιουργία  νέου κλάδου τμήματος στο ήδη υπάρχον τμήμα. Όμως, επειδή για το ίδιο θέμα υπήρχε υπόσχεση από τον Απρίλιο του 2019 και επειδή και πάλι ο ενδιαφερόμενος βουλευτής κ. Γεωργαντάς, ελέγετω ότι, ήταν στοίχημα της βουλευτικής του καριέρας και δεν έγινε τίποτε. Ως επίσης ο ίδιος βουλευτής υποσχέθηκε και άλλα τέσσερα έργα, που και αυτά δεν έγιναν, σήμερα δεν μπορεί να πιστέψει κανείς τον κ. Γεωργαντά, που όπως με ενημέρωσαν σήμερα Δευτέρα 15/4/24, ότι αυτή ήταν η πρώτη φορά που πήγε στα ΤΕΙ με τον κ. Πιερρακάκη. Αντιλαμβάνεστε πως δεν τον πιστεύει κανένας και φυσικά  σαπουνόφουσκες οι υποσχέσεις περί νέου τμήματος.

Μη ξεχνάτε πως υπάρχει ανοιχτή πρόσκληση για συνέντευξη τόσο με τον κ. Γεωργαντά όσο και με τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ Ν.Δ.Ν. Κιλκίς, που βέβαια δεν θα τολμήσει, ιδιαίτερα ο πρώτος, να σταθεί απέναντι στην kilkiswebtv!

Το θέμα υγείας τέθηκε, επειδή οι πολίτες του Κιλκίς αλλά και τα μεγάλα κανάλια, πανελλήνιας εμβέλειας, ασχολήθηκα τόσο με το νοσοκομείο Κιλκίς που βρίσκεται στην τελευταία θέση σε όλη την Ελλάδα και επειδή στην ομιλία του στο 15ο Συνέδριο της Ν.Δ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Α.Ε. ο κ. Μητσοτάκης μίλησε για «απόλαυση της Υγείας και της Παιδείας» θέσαμε και αυτό το θέμα στον συνεντευξιαζόμενο βουλευτή.

Δείτε τι λέχθηκε.


https://www.youtube.com/watch?v=tBDDUZYTnqM


ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ

Αδέσμευτος Δημοσιογράφος από το 1973

Συντάκτης της εφημερίδος «ΜΑΧΗΤΗΣ»  1979-1980

Συνεργάτης των εφημερίδων «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ»,  ¨ΧΡΟΝΟΣ» και «ΓΝΩΜΗ ΚΙΛΚΙΣ – ΠΑΙΟΝΙΑΣ»

Δημιουρός της “gnomi web tv  «kilkiswebtv” και  «kilkiswebnews.press»

Ραδιοφωνικός παραγωγός  στο «εναλλακτικό ραδιόφωνο» 1989 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο «Ράδιο Σύνορα» του Θεόφιλου Μασμανίδη.

Ο μοναδικός  (πρώην)  Διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο ΝΑΤΟ και στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, από το Ν. Κιλκίς.

Ο μόνος δημοσιογράφος με τις περισσότερες αποκλειστικές συνεντεύξεις με αρχηγούς κομμάτων, υποψηφίων Ευρωβουλευτών, Υπουργών Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ, και πολιτικών μη Κιλκισιωτών, καθηγητές πανεπιστημίων, μεγάλοι αθλητές, συγγραφείς που τα βιβλία τους έγιναν  μπεστ σέλερ, δημοσιογράφους παγκοσμίως γνωστούς, στρατηγοί, στρατάρχης, ηγούμενοι κ.λ.π.

«Όταν σωπαίνεις, εκεί που πρέπει να μιλήσεις, τότε και τον Θεό θα τον κάνεις εχθρό σου και τον αδελφό σου θα βλάψεις.» - Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος

 

Γαλ. Δ΄16 «Ώστε εχθρός υμών γέγονα αληθεύων υμίν»

ΕΡΜΗΝΕΙΑ: «Ώστε τώρα έγινα εχθρός σας, επειδή σας λέω την αλήθεια;»

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ: Θα λέμε την αλήθεια χωρίς καμία προσπάθεια να συμβιβαστούμε με την σκέψη των πολλών ή ακόμη και των ισχυρών. Όσο δε στα θέματα ηθικής και ειλικρίνειας, θα λέμε το σωστό και το πρέπον.

Δεν πρέπει να παλεύεις με γουρούνια, διότι και σε κυλούν στην λάσπη και αυτοί θα το ευχαριστηθούν.

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ: «Ο Εθνικισμός είναι μορφή της ενέργειας. Η ενέργειά μου με κάνει Εθνικιστή»

ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ

Διαιτητής ποδοσφαίρου Α΄ Εθνικής, πρώτος στις εξετάσεις το 1983.

Διακεκριμένος manager  της ασφαλιστικής εταιρίας Nationale Nederlanden,

Επιβλέπων Μηχανικός των Δημοτικών σχολείων Πολυκάστρου, 4ου και 2ου δημοτικού σχολείου Κιλκίς.  Των Γυμνασίων Πολυκάστρου και Βαπτιστή. Των Λυκείων 2ου Κιλκίς, Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου Κιλκίς, ΤΕΛ Αξιούπολης και Γενικού Λυκείου Πολυκάστρου.

Τέλος έργα οδοποιϊας, ύδρευσης, αποχέτευσης και μικρά τεχνικά έργα στην Δ.Τ.Υ. Ν. Κιλκίς και  ΤΥΔΚ Ν. Κιλκίς, από τις 16 Απριλιου του 1973 έως 16/4/2008.

Εκτός Δημοσίου: Εργοταξιάρχης "Ανακαίνισης ενός διαδρόμου του αεροδρομίου Ελληνικού" 1972-73

Εργοταξιάρχης "Εξωτερικό δίκτυο ύδρευσης Καστοριάς" από  όρος Βίτσι (Βυσινιά - Οξυά)

Εργοταξιάρχης 'Ασφαλτόστρωση δρόμου προς Παναγία Σουμελά και ασφαλτόστρωση οδών εντός της πόλεως της Βέρροιας.

 


About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply