Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΦΥΣΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΟΥ 1ΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΙΛΚΙΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 


Φωτιά στο εργαστήριο φυσικών επιστημών του 1ου Γενικού Λυκείου Κιλκίς με ένα τραυματία ο οποίος λιποθύμησε αφού εισέπνευσε αέρια και καπνό. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε από την Πυροσβεστική στο Νοσοκομείο.

Θα μπορούσε να είναι ένα πραγματικό συμβάν που όμως αντιμετωπίστηκε άμεσα από την επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κιλκίς η οποία εκλήθη σε βοήθεια. Πρόκειται για το σενάριο σημαντικής άσκησης που συνδιοργάνωσαν η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κιλκίς και το 1ο Γενικό Λύκειο Κιλκίς την Τετάρτη 24/ 4/2024. Την άσκηση συντόνισαν ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Κιλκίς κ. Χρήστος Γκαντίδης και ο υποδιοικητής της κ. Ιωάννης Πολιτίδης με πλήθος πυροσβεστών.

Η παρούσα προσομοίωση κατάσβεσης πυρκαγιάς, απεγκλωβισμού και μεταφοράς τραυματία στο σχολείο μας από την τοπική Πυροσβεστική υπηρεσία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία χάρις στην έγκαιρη επέμβασής της. Η αγαστή συνεργασία μαθητών,-τριών, εκπαιδευτικών και των πυροσβεστών που συμμετείχαν μας έκανε να νιώθουμε πιο ασφαλείς!

Την προσομοίωση παρακολούθησαν ως φιλοξενούμενοι και οι μικροί μαθητές,- τριες του 10ου Νηπιαγωγείου Κιλκίς. Μετά το πέρας της οι μαθητές μικροί και μεγάλοι επιβιβάστηκαν στα οχήματα και ξεναγήθηκαν στα μυστικά του λειτουργήματος του Πυροσβέστη από τους άνδρες και τις γυναίκες του κλιμακίου.  









About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply