Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΚΡΥΦΟ ΓΚΑΛΟΠ ΣΤΟ Ν ΚΙΛΚΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Ν Δ ΦΕΡΝΕΙ ΠΡΩΤΟ ΤΟΝ Κ ΚΙΛΤΙΔΗ ΜΕ 2 700 ΨΗΦΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ...................
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 


Πριν από μία εβδομάδα περίπου σας ενημέρωσα για τα πρόσωπα που θα βρίσκονται στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, στις προσεχείς εκλογές.  Σήμερα σας φέρνω το μήνυμα ενός κρυφού γκάλοπ που έγινε στον Ν. Κιλκίς, που από τις πληροφορίες που έχω, μεταξύ των δύο πρώτων βρίσκονται ο Κώστας Κιλτίδης και ο Γ. Γεωργαντάς , με μία διαφορά ψήφων περίπου 2.700 υπέρ του Κ. Κιλτίδη.

https://www.youtube.com/watch?v=PO-HHbrLG4s

Αναφέρομαι και στην ενημερωτική συγκέντρωση που έγινε την περασμένη Παρασκευή στην Γουμένισσα όπου αναφέρομαι μόνον σε ένα σχόλιο ενός Γουμεννιτσιώτη, ο οποίος είπε: «ήταν μία πολύ εξαιρετική ενημέρωση, αλλά από ενημερώσεις και υποσχέσεις χορτάσαμε. Έργα δεν βλέπουμε από τον Γεωργαντά!»


About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply