Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΛΗΣΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΙΛΚΙΣ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Είναι γεγονός πως όποιος λέει δημόσια την αλήθεια δημιουργεί εχθρούς, διότι πίσω από την αλήθεια κρύβονται πολλά συμφέροντα, οικονομικά, πολιτικά, κοινωνικά, καρέκλες κ.λ.π.

Αναφέρομαι  στο δημοσίευμα  και το βίντεο που έκανα για τον Νοσοκομείο Κιλκίς, στις 12 Ιανουαρίου, όπου παρουσίαζα τις θέσεις των δύο υποψηφίων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι συμβαίνει να είναι γιατροί.

Ο μεν κ. Κώστας Κιλτίδης αναφέρθηκε σε καταγγελίες την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου από το τηλεοπτικό σταθμό EURO TV, και ο Καρδιοχειρούργος Νίκος Σαχπεκίδης, στους κινδύνους που μπορεί να υπάρξουν από τις ελλείψεις του Νοσοκομείου Κιλκίς.

Επίσης, σχολιάσαμε το Δελτίο Τύπου που μας έστειλε το Νοσοκομείο Κιλκίς με υπογραφή του διοικητού της.

Δέχθηκα πολλά τηλεφωνήματα από το προσωπικό του Νοσοκομείου, που με παρακάλεσαν να μην κάνω σχόλια τόσο για το Νοσοκομείο, το Διοικητή του Νοσοκομείου, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, όσο και για το προσωπικό!

Σέβομαι τις παρακλήσεις ανθρώπων που εργάζονται σε ένα, δύσκολο πραγματικά, τομέα, αυτόν της Υγείας που στις μέρες μας, αν έλλειπε η ψυχή και η καρδιά του νοσηλευτικού και βοηθητικού προσωπικού, το σύστημα υγείας, πιθανόν να κατέρρεε.

Όμως υπάρχει και η άλλη ερμηνεία, της μη ενημέρωσης για την κατάσταση που βιώνουν οι νοσηλευτές γενικά, οι αδυναμίες που προκύπτουν από λανθασμένο χειρισμό, από τις ελλείψεις κ.λ.π. που εμείς μεν να μην αναφερθούμε ως οφείλουμε βάση της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, αλλά να έχουμε και την ευθύνη!

Όντως, με βαριά καρδιά και αδικώντας την kilkiswebtv θα συμμορφωθώ στις παρακλήσεις σας, ΑΛΛΑ.

Αλλά όταν τελειώσει αυτή η πανδημία, η λαίλαπα του κορωνοϊού, θα δώσετε εσείς τις απαντήσεις και τις εξηγήσεις, για τυχών ερωτήσεις που θα σας γίνουν από τους συγγενείς των αδικοχαμένων ή των ταλαιπωρημένων ασθενών.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply