Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » » » Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΣΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Πατώντας στο παρακάτω ling βλέπετε το βίντεο.

https://www.youtube.com/watch?v=apFlGi3QmZs&feature=youtu.be

ή ΕΔΩ



Ποτέ κανείς δεν θα μπορούσε να πιστέψει πως  όλα τα στελέχη της  Νέας Δημοκρατίας είναι καιροσκόποι, βολεμένοι, στελέχη που το μόνο που τους ενδιαφέρει  είναι το μίσθωμα, ότι αλλάζουν τις πολιτικές θέσεις σαν τα πουκάμισα, που δεν έχουν ντροπη, που θα σε πληγώσουν, θα σε προδώσουν θα σε κάνουν κακό και τόσα άλλα που δεν τις χωρά ο νούς .

Και δεν εξαιρεί ούτε τον Πρωθυπουργό και πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, αφού δεν έχει κληθεί να πει εάν εξαιρεί κάποιον και ποιόν ή ποιους!

Το δικαιώνουν οι επιλογές τις Νέας Δημοκρατίας αφού στην Κυβέρνηση έχει τις σαράντα αποχρώσεις του μπλέ, μαζί με το ροζ, το κόκκινο, το μωβ, το μελιντζανί, τους ΛΟΑΤΚΙ τους gay,  κ.λ.π. Άνθρωποι που βρήκαν πολιτική στέγη σε αυτήν την σούπα Κυβέρνηση που δεν ξέρει ούτε οι ίδια ποιους εκπροσωπεί στο κοινοβούλιο!

Τα υπόλοιπα στην οθόνη σας πατώντας στο παρακάτω ling

https://www.youtube.com/watch?v=apFlGi3QmZs&feature=youtu.be

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply