Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΠΑΤΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΤΟ ΠΑΙΟΝΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΚΑΝΤΖΟΥΡΗ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Προς Γραμματεία Οργανωτικού                                                                     Πολύκαστρο 5.07.2020

                                                       «Παραίτηση Προέδρου ΔΗΜ.ΤΟ.ΠΑΙΟΝΙΑΣ»

Κύριε Γραμματέα,
  Μου επιβάλλατε την ποινή της επίπληξης με το αιτιολογικό ότι μπορεί να δημιουργούσα πρόβλημα απειθαρχικής εικόνας στην κομματική δομή του Ν.Κιλκίς.
  Πειθαρχική εικόνα αντίθετη με το ισχύον καταστατικό της Νέας Δημοκρατίας παρουσίασαν οι φέροντες θεσμική ιδιότητα που απουσίαζαν σε προεκλογική εκδήλωση του τομεάρχη υγείας κ.Κικίλια με την ΟΝΕΔ Κιλκίς και σε ερώτηση μου γιατί δεν παρευρεθήκατε μου απάντησαν δεν μας κάλεσαν.
  Απειθαρχική εικόνα παρουσίασαν αυτοί που ζεύτηκαν στο άρμα του φαινομενικά δυνατότερου υποψηφίου και συμμετείχαν μόνο στις προεκλογικές εκδηλώσεις του.
  Απειθαρχική εικόνα παρουσίασαν αυτοί που δεν αντιμετώπισαν τους υποψηφίους του  κόμματος μας ως μια ομάδα με κοινό σκοπό και στόχο. Αυτοί  που δεν γνωρίζουν την λέξη κομματική αλληλεγγύη και έντιμο προεκλογικό αγώνα.
  Απειθαρχική εικόνα παρουσίασαν  αυτοί που προεκλογικά προσπάθησαν να αποκλείσουν υποψηφίους του ψηφοδελτίου λασπολογώντας σε βάρος τους.
  Ο απείθαρχος πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ.ΠΑΙΟΝΙΑΣ διοργάνωσε εκδήλωση έξω από τα γραφεία με όλους τους υποψηφίους του κόμματος μας.
  Δεν θέλω να σας κουράσω περισσότερο, ζητώντας  σας συγγνώμη για την αναστάτωση που σας προκάλεσα, δεν αποδέχομαι την επίπληξη μου και παρακαλώ  να κάνετε δεκτή την παραίτηση μου από την θέση του προέδρου της ΔΗΜ.ΤΟ.ΠΑΙΟΝΙΑΣ για το καλό της παράταξης μας.

                                                                                                                                                         Με εκτίμηση,
                          Δημήτριος Σκαντζούρης

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply