Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΤΟ ΠΑΙΟΝΙΑΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Προς την Γραμματεία Οργανωτικού                                           Πολύκαστρο 23.06.2020

«Απολογία Προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. Παιονίας»

Τα καταγγελλόμενα μου αφορούν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και μόνον την συμπεριφορά του Προέδρου της ΔΕΕΠ Κιλκίς. Για να θεωρηθούν αντισυμβατικά και άκρως αντικομματικά που αντίκεινται στην ηθική, αξιακή και πολιτική πρακτική της Ν.Δ. φέρουν ονοματεπώνυμα και θεσμικές ιδιότητες  δίνοντας έτσι την δυνατότητα στον ασκούντα πειθαρχικό έλεγχο να διαπιστώσει σε κατ’  αντιπαράσταση εξέταση την αληθινή υπόσταση τους.
Ως εγκαλούμενος σας θέλω να σας ενημερώσω και διαβεβαιώσω ότι δεν αναφέρομαι στην Γραμματεία Οργανωτικού πολύ δε περισσότερο στον Γραμματέα Οργανωτικού, θεσμούς που σέβομαι και εκτιμώ.
Τα καταγγελλόμενα μου (ενημέρωση προς τους οργισμένους νεοδημοκράτες της Παιονίας) αφορούν αποκλειστικά και μόνον  την συμπεριφορά  του προέδρου της ΔΕΕΠ Κιλκίς ( παλαιοκομματική  παράγκα που το 1993 με έκανε να δακρύσω «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ» εύχομαι να μην ξανασυμβεί).
Υποτιμητική, αήθης  και ανάρμοστη συμπεριφορά που μου καταλογίζεται απέναντι στην Νέα Δημοκρατία ίσως η ολοκλήρωση του πειθαρχικού σας ελέγχου διαπιστώσει τα αντίθετα. 
Απολογούμαι μόνο και μόνο για την τήρηση της υπόσχεσης μου προς τον σημερινό Πρωθυπουργό και για τους αγώνες που κάναμε και συνεχίζουμε να κάνουμε με όλα τα μέλη του Δ.Σ. και τους απλούς πολίτες του κόμματος μας.
                                                                                                                              
                                                                                                                                 Με εκτίμηση
                                                                                                                        Σκαντζούρης Δημήτριος

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply