Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΕΝΔΕΙΑ ΙΚΑΝΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ;
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Αγανάκτηση προκάλεσε η επιλογή του Γιώργου Μαυρωτά για την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, αφού η Νέα Δημοκρατία δεν βρήκε κανέναν ικανό ή τουλάχιστον να έχει το ίδιο IQ ή την ικανότητα για αυτό το πόστο! Δεν βρήκε ούτε έναν ικανό που να έχει ασχοληθεί με τον Αθλητισμό ή που να έχει διαπρέψει σε αυτόν. Φτωχή από στελέχη η Νέα Δημοκρατία!
Δεν μας έφθανε όμως μόνον αυτό αλλά σήμερα το πρωϊ Σάββατο  20 Ιουλίου, βγήκε στον  ΣΚΑΙ και στην εκπομπή του Αυτιά ένας κύριος, να λέει: «Γιατί διαμαρτύρεται ο κόσμος; Εμείς είπαμε θα είμαστε κυβέρνηση όλων των Ελλήνων και αυτό σηματοδοτεί η συμμετοχή στελεχών στην Κυβέρνηση από άλλους χώρους!»
Αγαπητοί κύριοι της Νέας Δημοκρατίας, μπερδέψατε την Κυβέρνηση όλων των Ελλήνων, από την Κυβέρνηση που ψήφισε ο κόσμος και έστειλε στην Βουλή για να τον Κυβερνήσει!  Εάν θέλαμε τον Μαυρωτά που ψήφισε υπέρ των Σκοπιανών και την «κακή συμφωνία των Πρεσπών" όπως και το ότι οι Σλάβοι Σκοπιανοί είναι Μακεδόνες, τότε ο κόσμος δεν θα ψήφιζε την Νέα Δημοκρατία αλλά το «ΠΟΤΑΜΙ» και λόγω απουσίας του, τον ΣΥΡΙΖΑ.
Μπερδευτήκατε! Άλλους ψήφισε ο λαός και άλλοι μας κυβερνούν. Μας θυμίζετε λίγο από Τσίπρα. Ο λαός το 2015 όπου ο κόσμος ψήφισε ΟΧΙ  και ο Τσίπρας κατάλαβε ΝΑΙ.  Σήμερα ο λαός Ψήφισε Νέα Δημοκρατία και μας κυβερνάνε οι Ποταμίσιοι!  Έλεος. Εάν είστε ανίκανοι ή έστω όχι ικανοί να αντεπεξέλθετε στις ανάγκες μια Κυβέρνησης, τότε ξανακάντε εκλογές να ψηφίσουμε  ΣΥΡΙΖΑ ή να ξαναφέρουμε το ΠΟΤΑΜΙ.
Τέλος, εάν πιστεύετε ότι δεν υπάρχουν ικανά στελέχη  στην Νέα Δημοκρατία για να  κυβερνήσετε, τότε βγείτε και πείτε το στο κόσμο, τον λόγο που ψάχνετε στελέχη σε άλλους πολιτικούς  χώρους για να κυβερνήσετε, ώστε να καταλάβουν ότι η Νέα Δημοκρατία πάσχει από ικανά στελέχη!
Χρόνος υπάρχει για να διορθώσετε το λάθος σας και να σας γίνει μάθημα, ώστε να μην επαναλάβετε παρόμοια  σοβαρά λάθη και χάνετε την αξιοπιστία σας!
Προς το παρόν μόνον την αξιοπιστία σας!

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ:
 Μαυρωτάς: Όσον αφορά τη Συμφωνία των Πρεσπών, τώρα είναι διαφορετικό το κλίμα στην ΝΔ, που δεν είναι πλέον στην αντιπολίτευση και το κλίμα δεν είναι προεκλογικό.
Δηλαδή η Νέα Δημοκρατία συμφωνούσε και συμφωνεί με εμάς (ΠΟΤΑΜΙ, ΣΥΡΙΖΑ) , αλλά έλεγε ότι έλεγε για την συμφωνία των Πρεσπών επειδή ήταν στην Αντιπολίτευση, για  να πάρει τις ψήφους τους!

Ε   Λ    Ε     Ο     Σ!


About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply