Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΑΥΤΗ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΨΗΦΙΣΑΤΕ; ΚΑΠΟΤΕ ΕΤΡΕΧΕ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ: ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΝΔ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Στὴν φωτογραφία βλέπουμε τὸν νῦν Ὑπουργὸ Ἄμυνας νὰ διαδηλώνει στὸ μεγαλειῶδες συλλαλητήριο κατὰ τῆς Συμφωνίας τῶν Πρεσπῶν στὴ Θεσσαλονίκη! Τώρα πού ὑπουργοποιήθηκε ἐκφράζει τὴν ἀμέριστη προσήλωσή του στὴν τήρηση τῆς Συμφωνίας ἐνώπιον μάλιστα τοῦ Ἀμερικανοῦ Πρέσβη.
Όσον αφορά στη Συμφωνία των Πρεσπών ο υπουργός Εθνικής Άμυνας διευκρίνισε ότι «δεν αμφισβητώ την πρόθεση κανενός ότι αυτή η Συμφωνία επιτεύχθηκε για καλό σκοπό, για να ενισχύσει τη σταθερότητα στην περιοχή, για να ενισχύσει τις γεωπολιτικές σταθερές της περιοχής, έτσι ώστε να μην υπάρξουν ανατροπές».
Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το ΑΠΕ, παρατήρησε ωστόσο ότι «για να σταθεί αυτή η Συνθήκη και να παράξει θετικά αποτελέσματα, θα πρέπει και τα δύο μέρη να σταθούν με προσήλωση στην τήρηση των ουσιωδών όρων αυτής. Αυτή είναι και η θέση μου, αν θέλετε ως νομικού. Αν αυτή εφαρμοστεί με απαρέγκλιτη τήρηση όλων των ουσιωδών όρων της, τότε νομίζω ότι θα μπορούμε να πάμε σε ένα καλύτερο μέλλον» εκτίμησε.
Επανέλαβε δε ότι «επιζητούμε και θα συνεχίσουμε να επιζητούμε σχέσεις καλής γειτονίας στον βαλκανικό περίγυρό μας. Τα Βαλκάνια είναι επιτακτική ανάγκη να μετατραπούν σε περιοχή παραγωγής σταθερότητας και όχι αστάθειας, όπως ήταν διαχρονικά, με μοιραία αποτελέσματα, βέβαια, για την Ευρώπη και τον κόσμο»
Υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών και ο Μ. Βαρβιτσιώτης
Για «πολιτικά ζητήματα που έχουν επιλυθεί σε μεγάλο βαθμό με τη Συμφωνία των Πρεσπών» έκανε λόγο ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για Ευρωπαϊκά Θέματα, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης στο Συνέδριο του Economist στο Λαγονήσι.
«Έτσι τα πολιτικά ζητήματα που έχουμε μεταξύ μας που έχουν επιλυθεί σε μεγάλο βαθμό με τη Συμφωνία των Πρεσπών, μας αφήνουν χώρο για να κάνουμε περισσότερα στο χώρο της οικονομίας.
Και επομένως, προκειμένου να κάνουμε αυτές τις κινήσεις στην οικονομία, νομίζω ότι θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον καθένα πώς δίνονται τα ονόματα των προϊόντων και πώς να υπερασπιστούμε τις ελληνικές εταιρείες που έχουν ξοδέψει πραγματικά χρόνο και χρήμα για να επενδύσουν στην ονομασία τους και στην αναγνώριση των προϊόντων τους».








About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply