Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΚΑΘΙΖΟΥΝ ΣΤΟ «ΣΚΑΜΝΙ» ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟ ΙΕΡΕΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Καθίζουν στο «σκαμνί» τον αντιστασιακό ιερέα της Ρόδου που αποκάλεσε προδότες αυτούς που επέτρεψαν για την εκχώρηση της Μακεδονίας
Παραπέμπεται στο Μονομελές Ρόδου ο εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονα Ρόδου, π. Χρήστος Σιάννας, εις βάρος του κινήθηκε μετά από αναφορά του γενικού γραμματέα απόδημου Ελληνισμού, δικηγόρου κ. Μιχάλη Κόκκινου, στενού συνεργάτη του τ. υπουργού Εξωτερικών κ. Νίκου Κοτζιά.
Ο Ελληνόψυχος Ιερέας οδηγείται στη δικαιοσύνη με κατηγορία την δημόσια προτροπή σε βία.
Τα όσα είπε τον Ιούνιο του 2018 ο πατήρ Χρήστος σε κήρυγμά του εντός του Ιερού Ναού και της Λειτουργίας, είχαν προκαλέσει αίσθηση και έλαβαν πανελλήνια δημοσιότητα.
«Είναι μία ημέρα πένθους για την Ελλάδα μας. Εχθές οι προδότες υπογράψανε, πουλήσανε την Μακεδονία μας» ανέφερε μεταξύ άλλων.
Σε άλλο σημείο ο π. Χρήστος τόνισε: «Αυτοί οι προδότες, οι ψεύτες, οι ελεεινοί. Εσχάτη προδοσία, υπογράψανε όλοι. Αυτά τα κοπρόσκυλα που πήρανε να διοικήσουνε και να διαλύσουνε, σε εντεταλμένη υπηρεσία, την πατρίδα μας».
«Σήμερα το απόγευμα στις Πρέσπες έχουν πάει όλοι οι κοπρίτες, όλοι οι υπουργοί, όλα τα ρεμάλια και ακόμη και βορειοελλαδίτες βουλευτές που υπογράψανε, θα πάνε να διασκεδάσουνε την μεγάλη τους επιτυχία», ανέφερε σε άλλο σημείο ο π. Χρήστος.
«Αυτοί λοιπόν οι άνθρωποι οι άθεοι, είναι ένα τίποτα, είναι μία χούφτα προδότες» υπογράμμισε ο π. Χρήστος.
To κήρυγμά του αναρτήθηκε στο YouTube την 17η Ιουνίου 2018 με τίτλο: «Λέμε ΟΧΙ στην προδοτική συμφωνία που υπέγραψαν οι εφιάλτες».
Μεταξύ άλλων, είχε πει στο ποίμνιό του και τα εξής:
«Όποιο πολιτικό δείτε, φτύστε τον, αλλά ούτε και το σάλιο σας αξίζει γι’ αυτά τα κοπρόσκυλα, γιατί είναι τεμπέληδες, είναι αλήτες, με όλη τη σημασία της λέξεως» και προφανώς γι αυτή του τη θέση θα αξιολογηθεί στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης.
Ο  ιερέας έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως «ο προστάτης των φτωχών» και όχι αδίκως. Γιατί, εδώ και χρόνια έχει αναλώσει την ζωή του, βοηθώντας τους πάσχοντες συνανθρώπους μας.

ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ FB
Γιαννης Παυλιδης
Η αληθεια ειναι πικρη και ποναει.Μπραβο πατερ πεστα
25
ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Nikos Anapli
ΩΣΟ,ΚΑΙ,ΝΑ,ΕΝΟΧΛΟΥΜΕ,ΠΡΟΣΟΠΙΚΑ,Ο,ΠΑΠΑΣ,ΈΧΕΙ, ΔΙΚΙΟ,ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ,ΑΣ,ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ,ΓΙΑ,ΚΑΤΙ,ΕΚΤΟΣ,ΑΠΟ,ΦΡΑΓΚΑ,ΞΙΔΙΑ,ΓΗΠΕΔΑ,ΚΑΙ,ΑΛΕΣ,ΠΑΠΑΡΙΕΣ,ΚΑΠΩΤΕ,ΕΜΕΙΣ,Ο,ΛΑΟΣ,ΕΙΧΑΜΕ,ΚΑΙ,ΦΙΛΟΤΙΜΟ,ΤΩΡΑ,ΤΙ,ΕΓΙΝΕ,ΜΕΙΝΑΜΕ,ΡΑΓΙΑΔΕΣ,
11

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
skywatcher71
αυτα ειναι. ΠΑΠΠΑΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΗΛΑ ΚΑΚΚΑΛΑ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ! ΕΥΓΕ ΠΑΠΑ ΧΡΗΣΤΟ! ΝΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΩΜΑ ΣΟΥ!
18
ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Η Μακεδονία είναι Ελληνική
Μπράβο σου Ελληνοψυχε Παππούλη!Ο Θεός να σε έχει καλά!Πόση ανάγκη από τέτοιες Πατριωτικές φωνές έχει η Ελλάδα μας και η Ορθοδοξία μας τώρα!Είμαστε στο πλευρό σου! Έλληνες γρηγορείτε!Η Παναγιά μαζί μας!
12

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Hellas Geo
Κρίμα να μην είστε εσείς ο αρχιεπισκοπος και κεφαλή της ελληνικής εκκλησίας να μπορέσετε να ξεσηκώσετε το λαό όπως ήταν ο Χριστόδουλος....σας αξίζουν 1000 μπράβο,να τα βλέπουνε και οι υπέρ της συμφωνίας ή αλλιώς προδότες
15
ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Stellaki Xaritou
Τον ειχα δει απο τότε και πραγματικα τον καμαρωσα! Υπεροχος και τα λεει έτσι οπως πρέπει! Μακάρι να είχαμε κι άλλους τετοιους παπαδες λεβέντες!
18

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Tino Ripius
Ο πατέρας ο Παπαφλέσσας είναι ένας που η αγάπη του για την Ελλάδα και την Μακεδονίαμας είναι ανεκτίμητη μπράβο σου πατέρα Παπαφλέσσα
9
ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ
ΕΥΓΕ ΛΕΒΕΝΤΗ!!! ΤΕΤΟΙΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ! ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ. ΧΙΛΙΑ ΕΥΓΕ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ...
6

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Yiannis Vlasopoulos
Τέτοιους παπάδες θέλουμε!!!
21
ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ
Πες τα πατερα μου. Πες τα Παπαφλεσσα....
2

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αθανάσιος Διάκος
Ο άντρας κάνει τη γενιά, Καί όχι ή γενιά τον άντρα . Ο νοο νοειτο
2
ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Bruno Apri24
Εισαι μεγαλος ρε παπα!
ΑΠΑΝΤΗΣΗ
zlatop21
Ο ΚΑΜΕΝΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΙΒΕΡΝΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΩΝΙΑ
ΑΠΑΝΤΗΣΗ
δίκαιος κριτής
ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΠΑΤΕΡ







https://www.pronews.gr

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply