Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΒΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ" ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ Π.Γ.Δ.Μ.!
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση




Τελικά κακώς στοχοποιούμε τους 153 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ  και των «προσληφθέντων» τριμηνητών βουλευτών, που ψήφισαν την συμφωνία των Πρεσπών! Αυτών που εκτός από τον να ψηφίζουν  θα κάνουν και θελήματα του Τσίπρα και του Φλαμπουράρη.

Όλοι εμείς καταλάβαμε ότι το νέο όνομα της Π.Γ.Δ.Μ. θα είναι «Βόρεια Μακεδονία». Αυτό βρε κουτοί  το καταλάβατε έτσι εσείς; Οι βουλευτές καθώς και ο δικός μας κ. Θεόδωρος Παραστατίδης, κατάλαβε πως το όνομα της γειτονικής χώρας θα είναι «ΔΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΒΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ». Δηλαδή, η δημοκρατία που βρίσκεται Βόρεια της πραγματικής Μακεδονίας.

Έτσι εξηγείτε που λέει και ο Κοτζιάς: «Εισπράττω αγάπη και σεβασμό από τον κόσμο (των Σκοπίων)»  και ο Κυριάκος Βελόπουλος ότι: «Αυτοί που ψήφισαν την συμφωνία των Πρεσπών, δεν είναι προδότες!»


ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply