Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ “ΑΝΑΣΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ ” ΜΕ ΤΗΝ “Ο.Φ.Κ.Α.Θ” ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΙΑΣΩΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Ιδιαίτερη τιμή  στον  Εθελοντικό Φιλανθρωπικό Σύλλογο Ανάσα Ευαισθησίας ν Κιλκίς ” να υποδεχθούμε στα κεντρικά του συλλόγου μας, τον Πρόεδρο της Εθελοντικής Διασωστικής Ομάδας Πολιτικής Προστασίας “Ο.Φ.Κ.Α.Θ”,κ Ράμο Χρήστο με το ΔΣ και να αρχίσει μια νέα συνεργασία Εθελοντές δίπλα σε Εθελοντές με τη τόσο σπουδαία ομάδα που καμαρώνουμε για την ακούραστη εθελοντική τους προσφορά στη κοινωνία.Οι εθελοντές στηρίζουν Εθελοντές και η “Ο.Φ.Κ.Α.Θ” έρχετε οχι μόνο να μας γνωρίσουν απο κοντά αλλά και να μας στηρίξουν για τις οικογενειες μας και να απλώσουν χέρι συνεργασίας διπλα στο κοινωνικό μας έργο , που θεωρώ οτι με το Πρόεδρο κ Ράμο Χρήστο αλλά και με τα παιδιά του ΔΣ που γνωρίσαμε  μας δένει ένα κοινό αίσθημα .Ακούραστη προσφορά χαμόγελο θέληση πάθος στον εθελοντισμό, καμμία κρατική επιχορήγηση με αγώνες ψυχής και η ανταπόδωση μας μόνο ηρεμία και ήσυχη συνείδηση, ότι καμμία ημέρα δε πάει χαμένη σε ανθρώπους που αγαπούν τη προσφορά τον εθελοντισμό με το πραγματικό νόημα του Εθελοντή και ΕΘελοντισμού ,24ώρες το 24ώρο επαγρύπνιση και δίπλα στη κοινωνία που μας χρειάζετε!! Μια μεγάλη τιμή η γνωριμία  με τον Πρόεδρο και μια συνεργασία που μας τιμάει ιδιαίτερα. ! Μία ομάδα που ξεκινησε με φίλους κυνηγούς και καταφέραν απο το 2007 ως σήμερα να είναι παντώς καιρού σε διασώσεις . Ο Ο.Φ.Κ.Α.Θ είναι μία εθελοντική διασωστική ομάδα με έτος ίδρυσης το 2007.Από το Μάιο του 2008 είναι ενταγμένη στα μητρώα της Γενικής γραμματείας Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης με αρ.μητρώου 55/2008.Η ομάδα ειδικεύεται στη δασοπυρόσβεση -διάσωση φυσικές καταστροφές-έρευνα διάσωση σε θάλασσα,ποτάμι και λίμνη -έρευνα αγνοουμένων -πρώτες βοήθειες.Μέχρι τώρα διατηρούν 15 βάσεις ετοιμότητας σε διάφορες πόλεις της Ελλάδος με άπειρες συνεργασίες και Διεθνές πιστοποιήσεις, Με εκατοντάδες βραβεύσεις και ευχαριστήρια απο την Ελληνική Αστυνομία, το Λιμενικό Σώμα, την Τοπική Αυτοδιοίκηση, Δημόσιους και ιδιωτικούς οργανισμούς και πρόσφατα με μεγάλες επιτυχίες σε ανευρέσεις στο “ Φώς στο  Τούνελ  ”  .
Εθελοντική προσφορά ακούραστοι με πρωτοπόρο τον Πρόεδρο κ Ράμο που μαζί με τη ομάδα του είναι παντού παρών σε όλη την  Ελλάδα όπου χρειασθεί βοήθεια μιά εθελοντική διασωστική ομάδα  χωρίς επιδοτήσεις, επιχορηγήσεις, με τεράστιες πιά γνώσεις σε θέματα διάσωσης, πυρκαγιών, αναζητήσεων..Μιά μη κυβερνητική οργάνωση εθελοντών, που αποδεικνύει περίτρανα οτι οι εθελοντές ψυχής μπορουν, θέλουν, ξέρουν και διαισθάνονται τις ανάγκες και τον πόνο της κοινωνίας...Είμαστε υπερήφανοι που Ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος Ανάσα Ευαισθησίας ν Κιλκίς είναι πλέον σε συνεργασία με 3 μεγάλες ομάδες Διάσωσης ανά τη Ελλάδα  ,1.ΕΠΟΜΕΑ ( ΚΙΛΚΙΣ -ΣΙΝΤΙΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ) 2.ΛΕΚΚΩ-ΚΩ (Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Κω ) και πλέον 3η συνεργασία  με τη  Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Πολιτικής Προστασίας “Ο.Φ.Κ.Α.Θ”. Σας ευχαριστούμε για την τιμή !
.




About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply