Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » » ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΟ Σ.Σ. ΜΟΥΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση





Σήμερα 10 Νοεμβρίου 2019 στον οικισμό Σ.Σ. Μουριές έγινε λαϊκή συνέλευση όλων των πολιτών των γύρω χωριών, που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα εξ’ αιτίας της παραβατικότητας των λαθρομεταναστών και των λοιπών προβλημάτων που προέρχονται από την εγκατάστασή τους εντός του κέντρου του οικισμού.
Μίλησαν για το προσφυγικό και λαθρομεταναστευτικό, η συντονίστρια του πάνελ  η δικηγόρος κ. Καρυπίδου Ηλιάνα, ο Υφυπουργός κ. Γ. Γεωργαντάς, ο δήμαρχος Κιλκίς κ. Δ. Κυριακίδης και ο πρόεδρος γονέων και κηδεμόνων κ. Αργυρόπουλος.  Επίσης για το πρόβλημα των δύο τμημάτων του Λυκείου μίλησε ο Διευθυντής του Γ’ Γυμνασίου Κιλκίς κ. Λιναρδάκης Ιωάννης.
Εντύπωση έκανε στους παρευρισκομένους που δεν έδειξαν κανέναν ενδιαφέρον, αν και προσκλήθηκαν όλοι οι πολίτες και οι «επίσημοι καλεσμένοι», όπως είπε η κ. Καρυπίδου, και δεν γράφτηκαν όπως αναμενόταν, οι κ.κ. Δημήτρης Τσαντάκης και Δημήτρης Αγαθόπουλος, εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης στο Δήμο Κιλκίς, να μιλήσουν ή έστω να καταθέσουν τις απόψεις τους ή και λύσεις για το θέμα!
Οι ομιλούντες για το προσφυγικό, ουσιαστικά έκαναν διαπιστώσεις τέτοιες που ήταν γνωστές σε όλους τους παρευρισκομένους και αρκέστηκαν να πούνε μόνον, ότι όλοι είμαστε από την ίδια πλευρά! Δηλαδή όλοι γνωρίζουμε το θέμα! Δεν δόθηκε καμία υπόσχεση περί απομακρύνσεως των πέραν των 99 προσφύγων και λαθρομεταναστών, δεν είπαν επίσης πως θα αντιμετωπίσουν την ανασφάλεια των πολιτών, λέγοντας μόνον πως θα έρχονται δύο αστυνομικοί από το Τμήμα  Ασφάλειας Κιλκίς και δύο από τον συνοριακό σταθμό Κιλκίς. Χωρίς να πούνε ποίοι θα τους αντικαταστήσουν στο Κιλκίς και στον συνοριακό Σταθμό τους αστυνομικούς! Εκτός κι αν έχουμε περίσσευμα αστυνομικών και μέχρι τώρα δεν το ξέρανε!.
Περισσότερα σχόλια αργότερα.









































































About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply