Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΛΙΖΑΣ ΒΟΖΕΝΜΠΕΡΓΚ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΙΛΚΙΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 


Ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης δέχθηκε σήμερα στο Δημαρχείο την επίσκεψη της ευρωβουλευτή της ΝΔ και εκ νέου υποψήφιας στο ευρωψηφοδέλτιο Ελίζας Βόζεμπεργκ και είχε μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση μαζί της για θέματα της τοπικής μας ανάπτυξης καθώς και για τις δυνατότητες που διανοίγονται ως προς την αξιοποίηση κοινοτικών κονδυλίων για πρόσθετα έργα στον Δήμο Κιλκίς.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Κιλκίς, κάνοντας μια σύντομη ενημερωτική ανασκόπηση του δημοτικού έργου, η Δημοτική Αρχή έχει πετύχει την ένταξη δύο έργων, του αποχετευτικού δικτύου τεσσάρων οικισμών της Δημοτικής Ενότητας Γαλλικού και την κατασκευή μονάδας λυματολάσπης, συνολικού ύψους 16 εκατ. ευρώ, στο Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, το οποίο στηρίζεται σε ευρωπαϊκές οικονομικές πιστώσεις. Συμπλήρωσε δε ότι η Δημοτική Αρχή επιδιώκει την εισροή νέων κοινοτικών πόρων και ότι η επίσκεψή της στο Κιλκίς συνιστά μια καλή ευκαιρία για μια πιο στενή συνεργασία στο άμεσο μέλλον, με θετικά αποτελέσματα για τον Δήμο Κιλκίς.

Από την πλευρά της η κυρία Βόζενμπεργκ ήταν δεκτική στις επισημάνσεις του Δημάρχου και στα επιμέρους αιτήματα που αναφέρθηκαν σχετικά με την ενίσχυση της τουριστικής πολιτικής του Δήμου Κιλκίς και της περαιτέρω ανάπτυξης του Τμήματος Δημιουργικού Σχεδιασμού και Ένδυσης του ΔΙΠΑΕ.

Η ευρωβουλευτής της ΝΔ υπερασπίστηκε με θέρμη το μεταρρυθμιστικό έργο της Κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και τόνισε ότι χάρη στην αποτελεσματικότητά του, η χώρα ανέκτησε το ευρωπαϊκό και διεθνές της κύρος και αντιμετωπίζεται ως ισότιμος συνομιλητής στην Ευρωπαϊκή Ένωση. 

Με την ευκαιρία της επίσκεψης και με θερμές ευχές για την επανεκλογή της,

ο κ. Κυριακίδης  επέδωσε στην κυρία Βόζενμπεργκ  έκδοση  του Δήμου Κιλκίς με το Λεύκωμα της Δοϊράνης στις τέσσερις εποχές του χρόνου. 








About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply