Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ : ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 


Το Σάββατο, 20 Απρ 24, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η ενημερωτική ημερίδα που διοργάνωσαν από κοινού οι Ενώσεις Στρατιωτικών Θεσσαλονίκης και Κιλκίς υπό την αιγίδα της Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. στο Πολεμικό Μουσείο Θεσσαλονίκης.

 

Σε μια κατάμεστη αίθουσα έγινε μια πλήρης ενημέρωση καθώς και απαντήθηκαν όλα τα ερωτήματα των παρευρισκόμενων συνάδελφων από την πολυπληθή αντιπροσωπία της ομοσπονδίας αποτελούμενη από τον Προέδρο Δημήτριο Ρώτα, τον Γραμματέα Οργανωτικού Ηλία Κολλύρη, τον Αντιπρόεδρο Συνταξιοδοτικών Θεμάτων Ιωάννη Σπαραγγη, τον Αντιπρόεδρο Θεμάτων Μέριμνας Νικόλαο Παναγιωτίδη, τον Αντιπρόεδρο Διοικητικών Θεμάτων Σιδέρη Βότση, την Γραμματέα Ισότητας Κατερίνα Κιουρτσιδου και τον τομεάρχη Θεμάτων ΕΠΟΠ Βάιο Γκορα.

 

Την Ημερίδα τίμησαν με την παρουσία τους και χαιρέτισαν την εκδήλωση, ο Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης Σταύρος Καλαφάτης, ο Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, η Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης Άννα Ευθυμίου, ο Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης Δημήτρης Κουβελας, ο Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης Μιχαήλ Χουρδάκης, ο Βουλευτής Κιλκίς Πέτρος Παππάς, ο Υποψήφιος Ευρωβουλευτής Κωνσταντίνος Χρυσογονος ως Εκπρόσωπος του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη και η Περιφερειακή Σύμβουλος Όλια Βασιλάκη ως εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα

 

Ως Θεσμικοί φορείς εκπροσώπησης των στελεχών των Ε.Δ. των Περιφερειακών Ενοτήτων Θεσσαλονίκης και Κιλκίς, μέσω των συναντήσεων και των συνεχών ενημερώσεων προσπαθούμε για την ανάδειξη και λύση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους οι συνάδελφοι μας.




About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply