Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΠΑΚΙΣΤΑΝΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΡΙΑ ΤΟΥ BBC ΠΡΟΣ ΒΡΕΤΑΝΟΥΣ: "ΑΝ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ, ΑΛΛΑΞΤΕ ΧΩΡΑ!"
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 


Ασύλληπτη πρόκληση Πακιστανής ανταποκρίτριας του BBC στους Βρετανούς!

Αν σας ενοχλούν οι μουσουλμάνοι στην Βρετανία, αλλάξτε χώρα!

«Αν δεν σας αρέσουν οι μουσουλμάνοι στη Βρετανία, τότε μπορείτε να ξεκουμπιστείτε!», έγραψε, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Χ, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων!


Η ανάρτηση της Πακιστανής που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων

Η απάντηση της αυτή έγινε έπειτα από ανάρτηση την οποία μάλιστα αναδημοσίευσέ και ο ίδιος ο Έλον Μασκ, σύμφωνα με την οποία πολλές βρετανικές πόλεις έχουν πλέον Μουσουλμάνο δήμαρχο, εκτός φυσικά από το Λονδίνο. Η συγκεκριμένη ανάρτηση βέβαια είχε κάποια ανακριβή στοιχεία, καθώς τέσσερις από τις πόλεις που αναφερόταν, δεν έχουν μουσουλμάνο δήμαρχο.

Αυτό φυσικά δεν αναιρεί το γεγονός ότι οι Πακιστανοί στην Βρετανία έχουν καταστεί μία πανίσχυρη δύναμη, απόρροια φυσικά της βρετανικής αποικιοκρατικής και μετέπειτα «φιλελεύθερης πολιτικής».

Είναι μάλιστα τέτοια η επέλαση των Πακιστανών στην Βρετανία, που η συγκεκριμένη ανταποκρίτρια έκανε προγενέστερα ανάρτηση με την οποία αποθέωνε την τρομοκρατική ενέργεια της Χαμάς με θύματα τους εκατοντάδες άμαχους Ισραηλινούς!

Ανταποκρίτρια του BBC αποθεώνει την Χαμάς!

Να σημειωθεί ότι το BBC είναι κρατικό δίκτυο. Άλλο ένα δείγμα της κυριαρχίας του πακιστανικού στοιχείου στην πάλαι ποτέ «μεγάλη» Βρετανία

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply