Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΙΛΚΙΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 


Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη πραγματοποίησε χθες

ο νέος Διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Κεντρικής Μακεδονίας Κωνσταντίνος Δαδούδης.

Με την ευκαιρία της γνωριμίας ο Δήμαρχος Κιλκίς του ευχήθηκε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και τον ενημέρωσε για το άριστο επίπεδο συνεργασίας των πυροσβεστικών υπηρεσιών του τόπου με τον Δήμο Κιλκίς και το αυτοτελές τμήμα Πολιτικής Προστασίας στη διαχείριση των πλημμυρών και στην αντιμετώπιση των αναγκών πυροπροστασίας.

Η συζήτηση έγινε στη σκιά του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών, για το οποίο άπαντες εξέφρασαν την οδύνη τους. Σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές οι πυροσβέστες βρέθηκαν στον τόπο της τραγωδίας, πιστοί στο καθήκον να παλεύουν με τις φλόγες για να σώσουν ανθρώπινες ζωές. Τους χρωστάμε πολλά τόνισε ο Δήμαρχος Κιλκίς και εξήρε την αφοσίωση του πυροσβεστικού σώματος στο έργο του.

Στη συνάντηση ήταν παρόντες και ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νικόλαος Παλαμούτης, ο αναπληρωτής Διοικητής Χρήστος Γκαντίδης, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κιλκίς Γιάννης Πολιτίδης και ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Αλέξανδρος Σημαιοφορίδης.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply