Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » «ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΟΥ. ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ».
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 


Αυτό είναι ένα πολυδιατυπωμένο ερώτημα, που έχει και συνέχεια: «Η κυβέρνηση τα κάνει όλα καλά; Με αυτήν θα έπρεπε κυρίως να ασχολείστε. Aφήστε τον ΣΥΡΙΖΑ στα προβλήματα του. Δεν μπορούν να σηκώσουν κεφάλι! Τους δίνετε αξία που δεν έχουν».

Εκ πρώτης όψεως λογικοφανής η ένσταση των πολλών φίλων. Όντως, κυβέρνηση είναι η Νέα Δημοκρατία και είθισται ο σχολιασμός να αφορά τα πεπραγμένα των εκάστοτε κυβερνώντων. Στην περίπτωση μας όμως υπάρχει μια ιδιαιτερότητα.

Έχει αποδειχθεί πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ένα κόμμα που επεδίωξε και επιδιώκει να κινηθεί στην καρδιά του συνταγματικού τόξου. Ακόμα και σήμερα δεν έχει το θάρρος να αποστασιοποιηθεί από συγκεκριμένες πολιτικές επιλογές του και από ακραίες συμπεριφορές που χαρακτήρισαν την κυβερνητική πορεία του. Απεναντίας, τις υπερασπίζεται με κάθε τρόπο και δεν φτάνει αυτό. Τις αναπαράγει συστηματικά, προκαλώντας. Οι κραυγές ότι η «δεύτερη φορά Αριστερά θα είναι αλλιώς» ή η θεωρία για τους αρμούς της εξουσίας που θα πρέπει να καταληφθούν ολοκληρωτικά, δείχνουν πως έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους αμετανόητους. Οι οποίοι σήμερα δεν απολογούνται όχι για λόγους τακτικής, αλλά γιατί δεν αναγνωρίζουν τα σφάλματα τους. Ένας που θεωρεί πως οι απόπειρες θεσμικής εκτροπής είναι συνήθεις πολιτικές πρακτικές, γιατί να ζητήσει συγγνώμη από αυτούς που έβλαψε και γιατί να κάνει την αυτοκριτική του;

Να μην ξεχνάμε πως μιλώντας για τις αυταπάτες τους, τα ηγετικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ θέλησαν να προσπεράσουν με αυτήν την λέξη τα όσα διέπραξαν το πρώτο εξάμηνο του 2015. Λες και τον πολίτη τον ενδιαφέρει αν έφτασε στο χείλος της καταστροφής από αυταπάτες ή από πολιτική απάτη.

Σήμερα, παρατηρούμε πως συνεχίζεται η πολιτική δολοφονίας χαρακτήρων με δράστες τα ίδια πρόσωπα που εκτελούσαν συμβόλαια ηθικού θανάτου των πολιτικών αντιπάλων τους την περίοδο 2011-2019, συνεχίζεται η προσπάθεια υπονόμευσης κάθε εθνικής προσπάθειας είτε στα εθνικά θέματα είτε στο ζήτημα της πανδημίας. Αφού υποκίνησαν κάθε διαδήλωση και κάλυψαν πολιτικά κάθε αντικοινωνική συμπεριφορά των αναρχοπαρτάκηδων, αφού αμφισβήτησαν την ύπαρξη του εμβολίου και αφού αμφέβαλλαν ευθύς εξ αρχής για την ικανότητα της κυβέρνησης να οργανώσει επαρκώς την διαδικασία των εμβολιασμών των πολιτών, σήμερα, μετά από έξι μήνες, θυμήθηκαν να προτρέψουν τους Έλληνες να πάνε στα εμβολιαστικά κέντρα.

Όταν υπάρχει μια τέτοια αξιωματική αντιπολίτευση, με αυτές τις συμπεριφορές, δεν μπορείς να μην ασχοληθείς μαζί της. Άλλωστε, η οποιαδήποτε αξιωματική αντιπολίτευση είναι εν δυνάμει κυβέρνηση. Διεκδικεί την εξουσία. Εννοείται πως αν ποτέ ο ΣΥΡΙΖΑ είτε μεταμορφωθεί πλήρως είτε ξαναπέσει στα προ μνημονίου ποσοστά του, τότε θα φύγει από το στόχαστρο της κριτικής. Όσο όμως συνεχίζει να μας θυμίζει με την παρούσα συμπεριφορά του το διχαστικό παρελθόν του, ναι θα ασχολούμαστε με αυτόν.


www.liberal.gr/

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply