Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » » "ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ" Ή ΔΡΟΜΟΛΟΓΕΊΤΑΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΗΤΟ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΙΣΙΔΩΡΟΥΣ; (ΒΙΝΤΕΟ)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 

Στο πρώτο βίντεο θα διαπιστώσετε πως όση ώρα μιλάει ο φιλοξενούμενος  ωφελούμενος της Κιβωτού του Κόσμου και λέει «θέλω να ζητήσω να προσευχηθούν για τον πάτερ Αντώνιο»  η τηλεόραση έχει υπότιτλους που δείχνουν την εμπάθεια της δημοσιογράφου(;)

Στους υπότιτλους γράφει πως κάποιος φίλος (ποιος άραγε;)  κάποιου που διέμενε στην Κιβωτό, κάποτε (!)άκουσε ή του είπαν για στελέχη της Κιβωτού και όχι για τον πάτερ Αντώνιο!

Όπως θα διαπιστώσετε δεν ξέρουμε ούτε τον ωφελούμενο της Κιβωτού, ούτε τον φίλο του φίλου που του είπε κάτι κάποιος άλλος φίλος κάποτε!

Μετά υπάρχει κάποια πρώην εργαζόμενη που καταγγέλει την δομή αλλά και ΠΑΛΙ ΟΧΙ τον πατέρα Αντώνιο! Η «ΠΡΏΗΝ» εργαζόμενη δεν μας λέει εάν έφυγε μόνη της ή την διώξανε και γιατί!

Άλλος πρώην φιλοξενούμενος της Κιβωτού, ο Ανδρέας Μάρινιακ , ενώ μιλάει ζωντανά με τα θερμότερα λόγια για τον π. Αντώνιο, κάποια (;) ή κάποιος ή πρώην καταγγέλλει, ευτυχώς και πάλι την δομή αλλά όχι τον π. Αντώνιο.

Στο 2ο  βίντεο πρώην φιλοξενούμενος της δομής μιλάει και λέει «θέλω να ζητήσω να προσευχηθούν για τον π. Αντώνιο» και πριν κλείσει η εκπομπή λέει πως «εγώ δεν πιστεύω τίποτε από όσα λέτε. Για μένα είναι ψέματα. Εάν είναι αλήθεια θα κόψω αυτήν εδώ την φλέβα μου – δείχνοντας  δίπλα από την καρωτίδα του στο λαιμό .

Και πάλι κάποια ανώνυμη πρώην(;) εργαζόμενη καταγγέλλει πως αυτήν την δώσανε ληγμένα τρόφιμα το Πάσχα, αλλά μετά τον έλεγχο που έγινε  στις αποθήκες δεν βρέθηκαν ληγμένα τρόφιμα. Φαίνεται πως όλα τα ληγμένα τα δώσανε στην πρώην εργαζόμενη επειδή την «μισούσαν» για να πεθάνει αλλά δεν πέθανε!

Και στο τρίτο βίντεο πρώην φιλοξενούμενος που ζητάει να προσεύχονται για τον π. Αντώνιο

Βέβαια κανένας από όσους βγαίνουν προσωπικά και μιλάνε για την δομή και τον π. Αντώνιο, δεν λέει κάτι εναντίον του. Μόνον οι ανώνυμοι, οι κρυπτόμενοι, οι δήθεν και οι τάχα  γίνονται πιστευτοί από τους λαϊκούς δικαστές, που μας θυμίζουν την εποχή του ανταρτοπολέμου.

Σχεδόν κάθε ημέρα μιλάνε στα κανάλια, αποπροσανατολίζοντας τον κόσμο, για τις πιθανότητες να υπάρχει άλλος λόγος κατασυκοφάντησης του π. Αντώνιου, μια και τα «λεφτά είναι πολλά Άρη» «τα αργύρια» σταύρωσαν τον Χριστό».

Βεβαίως έχουμε εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη, αλλά ποια στοιχεία θα δοθούν στην δικαιοσύνη για να κρίνει την όλη υπόθεση.

Και επειδή σε αυτές τις υποθέσεις υπάρχουν και επίορκοι δικαστές, όπως κατά το παρελθόν,  εμείς θέλουμε να πιστεύουμε πως θα πέσει ο π. Αντώνιος επάνω στην πλειοψηφία των δικαστών που τιμούν τον όρκο τους.

https://www.youtube.com/watch?v=hZV27ri-n4g




About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply