Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΘΕΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ Της KILKISWEBTV.GR & KILKISWEBNEWS.GR (ΒΙΝΤΕΟ)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόση μεγάλη χαρά με δώσατε, πάρα πολλοί προσωπικοί μου φίλοι και φίλοι των δύο μπλοκ που διαχειρίζομαι!

Την προηγούμενη εβδομάδα βρέθηκε στην πόλη του Κιλκίς τις τέσσερις από τις επτά ημέρες. Συγκινήθηκα από τις εκδηλώσεις αγάπης προς το δημοσιογραφικό πρόσωπό μου και τα συγχαρητήρια που δέχθηκα από όλους εσάς.

Ευχαριστώ και αυτούς που έβγαιναν από τα καταστήματα για να με πιάσουν το χέρι και να μου εύχονται πρώτα υγεία και δεύτερο για τον αγώνα που δίνω για την αλήθεια! Τους ευχαριστώ για την συμπαράστασή τους για την κακουργηματική συμπεριφορά ενός πολιτικού που  θέλει να κλείσει την φωνή μου, την φωνή της kilkiswebtv.gr Tους ευχαριστώ με τον τρόπο που κοινοποιούν, ιδιαίτερα τα βίντεό μου σε όλους τους φίλους τους, χωρίς να κάνουν λάϊκ γιατί φοβούνται και απεχθάνονται τα τηλεφωνήματα από τον ίδιο πολιτικό που θέλει να μην ακούγεται η φωνή μας!

Τους ευχαριστώ τους χιλιάδες  φίλους που κατάλαβαν την κάκιστη συμπεριφορά του πολιτικού εκείνου που από την απαγοήτευσή του, /το μόνο έργο που παράγει είναι το μίσος, η κακία και ο εκφοβισμός.

Σας ευχαριστώ που μας στηρίζεται και προπάντων που αντιδράτε με τρόπο που να ξεσκεπάζετε τις κακουργίες κάποιου πολιτικού που από το λεξιλόγιό του λείπει η λέξη αγάπη, αξιοκρατία, φιλότιμο, συγγνώμη και ευχαριστώ.

Σας ευχαριστώ και σας υπόσχομαι ότι θα βρίσκομαι κοντά σας, κοντά στην αλήθεια όσο μου το επιτρέπει η υγεία μου και ο Θεός.

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΟΣ –

ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗs Της kilkiswebtv.gr  & kilkiswebnews.gr


 

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply