Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ Η ΑΠΟΨΙΝΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ''ΣΜΥΡΝΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ''
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 


Ο ουρανός σκεπάστηκε με βαριά σύννεφα και από κοντά η βροχή τον συνοδεύει με το μονότονο τραγούδι της. Η σημερινή φθινοπωριάτικη διάθεση του Ιουλίου εμποδίζει την προβολή της ταινίας ‘’Σμύρνη μου αγαπημένη’’ στον Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο ‘’Δημήτριος Ζωηρός’’.

Η ταινία,καιρού επιτρέποντος, θα προβληθεί κανονικά αύριο Κυριακή και την Δευτέρα με ώρα έναρξης στις 21:30. Όσοι έχουν αγοράσει εισιτήρια μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν για τις επόμενες δύο προγραμματισμένες προβολές.

Θερμή παράκληση να βρίσκονται στο χώρο του θερινού σινεμά στις 21:00.

‘’Η Σμύρνη μου αγαπημένη’’ είναι διασκευή του επιτυχημένου θεατρικού έργου της Μιμής Ντενίση και διηγείται τις περιπέτειες της εύπορης οικογένειας Μπαλτζατζή στην αγαπημένη Σμύρνη.Μεταφερόμαστε στην Μυτιλήνη. Εκεί το 2015 σπεύδει στο πλευρό των προσφύγων μια ηλικιωμένη Ελληνοαμερικανίδα. Οι συνειρμοί ξυπνούν καθώς στο ίδιο νησί είχε φτάσει προσφυγοπούλα η γιαγιά της Φιλιώ Μπαλτατζή (Μιμή Ντενίση). Το τεφτέρι με τις συνταγές της γιαγιάς, μας γυρνά στην κοσμοπολίτικη ζωή των Μπαλτατζήδων και στη Σμύρνη του 1916. Τότε που μια πολυπολιτισμική κοινωνία σε πρωτοφανή ακμή θα βρεθεί εν μέσω δραματικών διεθνών εξελίξεων στο χείλος της καταστροφής. Πρωταγωνιστούν Λεωνίδας Κακούρης, Κρατερός Κατσούλης, Κατερίνα Γερονικολού, Ταμίλα Κουλίεβα, Γιάννης Βογιατζής, Χρήστος Στέργιογλου, Ντίνα Μιχαηλίδου, Μπουράκ Χακί ενώ τη σκηνοθεσία κρατά ο Γρηγόρης Καραντινάκης.

Η ταινία προβλήθηκε για πρώτη φορά τον Δεκέμβριο του 2021 και έχει χαρακτηριστεί

ως η ακριβότερη παραγωγή από καταβολής ελληνικού κινηματογράφου.  

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply