Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » » ΚΥΡΙΕ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΗΝ KILKISWEBTV GR ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΕΤΕ; 8 7 22
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Αξιότιμοι  κύριοι Γεωργαντά και Κονταδάκη

Ποτέ δεν θα με περνούσε από το μυαλό ότι η kilkiswebtv.gr θα είχε τόση και τέτοια δύναμη ώστε να σας φοβίζει για την πολιτική σας καριέρα!

Ίσως ξεχάσατε την προειδοποίηση που μου κάνατε  την παραμονή των Χριστουγέννων  στην συνάντηση που είχαμε στον καφέ που βρίσκεται στον λόφο του Αγίου Γεωργίου από τις 10.00 το βράδυ έως τις 12.15 τα μεσάνυχτα!  Δεν πίστευα όμως ότι η δύναμη της kilkiswebtv.gr  θα φόβιζε ακόμη και μία Κυβέρνηση και μάλιστα μία Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας!

Χθες μίλησα πολύ ευπρεπέστατα για την έλλειψη ελευθερίας του Τύπου, πιστεύοντας πως θα γινόμουν κατανοητός τουλάχιστον από εσάς και τον κ. Κονταδάκη. Σήμερα δεν ξέρω εάν πρέπει να χαίρομαι, που εκτιμάτε την ικανότητα του μπλοκ μου, ισάξια με μεγάλες εφημερίδες πανελλαδικής εμβέλειας!

Δεν ξέρω αν πρέπει να στεναχωριέμαι που η Νέα Δημοκρατία είναι εναντίον της εθελοντικής αιμοδοσίας, εναντίον των αγροτών και των κτηνοτρόφων και υπέρ των πυρκαγιών που δεν θέλετε να ενημερώνεται το κοινό, οι συμπολίτες μας! Το λέω αυτό γιατί σήμερα 8 Ιουλίου 22 φίλοι και αναγνώστες της kilkiswebtv  δεν μπορούσαν να ανοίξουν το μπλοκ για να ενημερωθούν για την αιμοδοσία!  Οι περισσότεροι παλαιοί αναγνώστες πιστεύουν πως η αιτία είστε εσείς κ. Γεωργαντά!

Σήμερα πλέον δεν μπορών να μιλάω για έλλειψη ελευθερίας του Τύπου αλλά για μια συμμορίτικη υστερία κάποιων κυβερνητικών που φοβούνται την αλήθεια. Μία λέξη που και εσείς αγνοείτε   κύριε Γεωργαντά.

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΜΑΧΗΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 1973



 https://www.youtube.com/watch?v=vD9Nta1eXpo

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply