Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ Ν. ΚΙΛΚΙΣ: "ΜΗ ΒΑΖΕΤΕ ΦΩΤΙΕΣ" ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ (ΒΙΝΤΕΟ)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 


ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ Π.Υ. Ν. ΚΙΛΚΙΣ ΚΥΡΙΟ ΤΣΑΓΚΑΛΟ

Την Παρασκευή βρεθήκαμε στην Πυροσβεστικη Υπηρεσία όπου ο Διοικητής μας δέχθηκε και παρεχώρησε μία συνέντευξη εν μέσω της αντιπυρικής περιόδου.

Μας μίλησε για το τι πρέπει να κάνουμε ώστε να προστατέψουμε προληπτικά τις ζωές μας και τις περιουσίες τις δικές μας και των συνανθρώπων μας.

Όμως όταν ρωτήσαμε για το αναγκαίο αριθμό του προσωπικού και για το υπάρχον δυναμικό, διαπιστώσαμε  πως αντί των 160 πυροσβεστών που έπρεπε να είναι ολόκληρη η δυμναμη του προσωπικού, αυτή την στιγμή είναι μόλις 105. Αν και όπως μας είπε ο κ. Τσάγκαλος, κάθε χρόνο προσλαμβ΄’ανονται  περίπου από 90 έως 120 πυροσβέστες και 25 έως 60 αξιωματικοί.

Στο Κιλκίς δεν υπάρχει πιστοποιημένη εθελοντική ομάδα, ενώ στην Γουμένισσα υπάρχει ο Κυνηγετικός Σύλλογος εθελοντών Πυροσβεστών καθώς και εθελοντές από τον Ερυθρό Σταυρό.

Ο εξοπλισμός είναι ικανοποιητικός σήμερα και σε 2-3 χρόνια θα αντικατασταθεί όλος ο στόλος με το πρόγραμμα «ΑΙΓΙΣ» που ήδη τρέχει.

Από το 2020 με Νόμο, η Πυροσβεστική έχει δικαίωμα να επιβάλλει και πρόστιμα που κυμαίνονται από 400 έως 5 000 ευρώ, ανάλογα.

Κλείνοντας μας είπε πως, εμείς οι Πυροσβέστες …………………………….. τα υπόλοιπα στο βίντεο που ακολουθεί.

https://www.youtube.com/watch?v=0LgFJNVRU7s



kilkiswebtv.gr

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΜΑΧΙΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 1973

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply