Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΙΛΤΙΔΗΣ*: " ΠΟΤΕ ΣΚΛΑΒΟΣ Ή ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΤΕ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΣ Ή ΙΔΙΟΤΕΛΗΣ"
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 


« Συνέντευξη »

 

Αξίωμα στη ζωή μου, ποτέ σκλάβος ή προδότης και στην πολιτική ποτέ προσκυνημένος ή ιδιοτελής. Αλλά : Η ζωή και η πολιτική διέπεται από το δόγμα της σχετικότητας και τον κανόνα της συγκρίσεως.

Ανήκω στην παράταξη των ενσυνείδητων Ελλήνων, της λαϊκής αντίληψης και της ελεύθερης δημιουργίας για το έθνος, την πατρίδα, την πολιτεία και την κοινωνία. Πρόταγμα η Ασφάλεια, η Ισονομία και η Ελευθερία σε συμμετοχική Δημοκρατία.

Σ’ αυτό το σύστημα αρχών και αξιών βρίσκομαι στην εμπροσθοφυλακή.

Έδωσα τον αγώνα με ευπρέπεια και πολιτικό λόγο το 2019 για να σταματήσει η ανεθνική εκφυλιστική  πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ. Εδώ στο Κιλκίς που με τίμησαν οι πολίτες και τίμησα τους πολίτες. Χωρίς να εκλεγώ, όπως το 1996 κράτησα το γραφείο μου ανοικτό με τις όποιες θυσίες και ήμουν παρών.

Κατέθεσα προτάσεις, έκανα παρεμβάσεις σε ένα ερημοποιημένο πολιτικό τοπίο. Γι’αυτό έχουν την ευθύνη τα πρόσωπα, όχι η παράταξη μας και οι ιδέες της. Είμαι απέναντι στην πολιτική μιζέρια. Με εποικοδομητική κριτική  αναδεικνύω προς πάσα κατεύθυνση, προβλήματα και προβληματισμούς.

Συνεχίζω και σήμερα αυτό που έκανα από  δεκαεπτά χρονών. Να αγωνίζομαι για τις ιδέες της παράταξης και να μη ζω από αυτές. Παραμένω ενεργός και μάχιμος στην πολιτική ζωή της Πατρίδας και του Νόμου μας. Οι συμπολίτες μας θα αποφασίσουν αν πρέπει να τους υπηρετήσω αυτούς και το

ν νόμο μας στις προσεχείς εκλογές.

 

Σημείωση: Δεν συμμετείχα ποτέ σε δολοπλοκίες για το ποιοι θα είναι υποψήφιοι και δεν ρώτησα ποτέ ποιοι θα είναι. Θεράπευσα από παιδί την αλαζονεία και την έπαρση.

Είμαι όρθιος και με φωνή θα πορευθώ στις εκλογές με την ταυτότητά μου.

Κωνσταντίνος Β. Κιλτίδης

Ιατρός – Πρ. Βουλευτής, Υφυπουργός

της Νέας Δημοκρατίας

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply