Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΙ ΤΑ ΧΩΡΙΚΑ ΥΔΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 


 Μήνυμα στην Τουρκία έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή την επέκταση των χωρικών υδάτων στο Ιόνιο.

«Η Ελλάδα μπορεί να επεκτείνει τα χωρικά ύδατα και στην Κρήτη και αλλού όμως σε χρόνο και με τρόπο και υπό συνθήκες που θα το επιλέξει η ίδια» είπε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής.

«Πρόκειται για καθαρό μήνυμα σε όσους προσπαθούν με απειλές και λεονταρισμούς να στερήσουν από την Ελλάδα όσα δικαιούται βάσει του διεθνούς δικαίου» συμπλήρωσε ο πρωθυπουργός.

Όπως είπε ξεκινώντας την παρέμβασή του, «η Ελλάδα μεγαλώνει ξανά. Για πρώτη φορά μετά την προσάρτηση των Δωδεκανήσων η εθνική επικράτεια μεγενθύνεται κατά περίπου 10% όχι με απόσπαση εδαφών ούτε σε βάρος άλλων χωρών αλλά με την άσκηση κυριαρχικών δικαιωμάτων στη θαλάσσια ζώνη και με διαδικασίες απόλυτα θεμελιωμένες στους κανόνες του Διεθνούς Δικαίου».

«Στην αυγή του 2021 κάνουμε το δεύτερο μεγάλο ουσιαστικό βήμα, η χώρα μας επεκτείνει στα 12ν.μ. την κυριαρχία της στο Ιόνιο» είπε ακόμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπενθυμίζοντας ότι «την επέκταση την είχα αναγγείλει από τον Αύγουστο».





https://www.newsbomb.gr/

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply