Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΘΑΝΟΣ ΤΖΗΜΕΡΟΣ: ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΗΦΗΝΕΣ!
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 



Τη Δευτέρα τα βράδυ στο #AskTzimeros θα ακούσετε για την ΑΔΕΔΥ πράγματα που θα φρίξετε. Προς το παρόν διασκεδάστε με μία παράγραφο της αγωγής τους. Θεωρούν συκοφαντικό το ότι τους αποκαλώ κηφήνες! Ο χαρακτηρισμός είναι προφανώς συκοφαντικός για τους πραγματικούς κηφήνες των μελισσών, από τους οποίους και ζητώ συγγνώμη, για τους εξής λόγους:

1. Γεννήθηκαν κηφήνες. Δεν διαθέτουν ούτε προβοσκίδα για να συλλέγουν νέκταρ, ούτε τριχίδια στα πόδια για να μαζεύουν γύρη, ούτε κεντρί. Και να ήθελαν να πάνε για δουλειά δεν έχουν τα εργαλεία. Δεν μπήκαν, όπως οι ΑΔΕΔΥτες στην κυψέλη ως παραγωγικοί, και κάποια στιγμή να σταμάτησαν να εργάζονται, αλλάζοντας ρόλο.

2. Κοστίζουν μόνο την τροφή τους. Δεν επιχορηγούνται από την κυψέλη με κάποιες εκατοντάδες εκατομμύρια για δήθεν εκπαιδευτικές δραστηριότητες, ταξίδια, εκδηλώσεις και αγωγές στις εργάτριες μέλισσες.

3. Κανένας κηφήνας δεν εξελίσσεται σε στέλεχος της κυψέλης.

4. Ουδέποτε διανοήθηκαν οι κηφήνες να κάνουν απεργία ή στάση εργασίας.

5. Ουδέποτε είπαν στη βασίλισσα, "αυτό που αποφάσισες θα το ακυρώσουμε στην πράξη".

6. Έχουν κρίσιμο ρόλο στη ζωή της κυψέλης: γονιμοποιούν τη βασίλισσα, μοιράζουν νέκταρ στις εργάτριες και μερικά άλλα που οι επιστήμονες τα ανακαλύπτουν σιγά - σιγά.

Κανένας επιστήμονας δεν ανακάλυψε ακόμα τι ακριβώς προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο η ΑΔΕΔΥ, πέρα από ταλαιπωρία και αφαίμαξη φόρων. Τι γονιμοποίησαν οι κρατικοί συνδικαλιστές τα 40 χρόνια της στείρας άρνησης τους σε οποιαδήποτε προσπάθεια εκσυγχρονισμού του Δημοσίου; Δείτε λοιπόν για ποιες "συκοφαντίες" με κατηγορούν τα χρυσούλια μου:

"Ο εναγόμενος φέρεται συγκεκριμένα με την χρήση «αληταριό κηφήνων και εργατοπατέρων», να προσδιορίζει συλλογικά και αρκούντως σαφώς τους συνδικαλιστές που σήμερα ασκούν την διοίκηση της ΑΔΕΔΥ, χαρακτηρίζοντάς τους υβριστικά ως «παρέα και ομάδα αλητών», που διατηρούν πελατειακές σχέσεις με την εκάστοτε πολιτική εξουσία και τους εργαζομένους στο Δημόσιο (εργατοπατέρων) και ως «τεμπέληδων κηφήνων» που ζουν παρασιτικά σε βάρος των υπολοίπων συμπολιτών τους,

με πρόδηλη πρόθεση προσβολής της τιμής και της υπόληψή τους. Οι αυτές υβριστικές αναφορές θίγουν ταυτόχρονα και εξίσου, το κύρος και την αξιοπιστία της πρώτης εξ ημών, ως τριτοβάθμιας συνδικαλιστικής οργάνωσης που στόχο

έχει την προστασία των επαγγελματικών συμφερόντων των

εργαζομένων στο Δημόσιο, αφού την παρουσιάζει σαν μία οργάνωση που διοικείται από «ένα αληταριό, κηφήνων εργατοπατέρων και ασπόνδυλων» και προκηρύττει παράνομες και ζημιογόνες απεργιακές κινητοποιήσεις προς βλάβη της οικονομίας και του κοινωνικού συνόλου."

Υ.Γ. Είναι, επιπλέον, τόσο χαζοί που δεν κατάλαβαν το προφανές: ότι ως ασπόνδυλους χαρακτηρίζω όχι τους ίδιους αλλά τις κυβερνήσεις που δεν τολμούν να αντιμετωπίσουν τη γάγγραινα του κρατικού συνδικαλισμού, μια μόλυνση που απειλεί να σαπίσει ολόκληρη τη χώρα. Δεν θα τους περάσει! Η δίκη στις 11 Φεβρουαρίου θα είναι η σύγκρουση δύο κόσμων: της Ελλάδας της παρακμής και της Ελλάδας της Δημιουργίας.

Εδώ ολόκληρη η αγωγή:

https://media.enikos.gr/.../756963_e3a840e164...

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply