Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» »Unlabelled » ΜΙΑ ΝΕΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΠΡΙΝ ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ!
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Πριν από πέντε (5) μήνες έγραφα για τις πιθανές εξάρσεις του κορωνοϊού, τόσο κατά τον 15αύγουστο όσο και για την 28η Οκτωβρίου, Χριστούγεννα και 25η Μαρτίου. Είπα και σε ένα σατιρικό ποίημα «φορέστε μάσκα έως το Πάσχα». Μέχρι στιγμής, δυστυχώς, επαληθεύτηκαν οι προβλέψεις μου!

Τώρα μου «μπήκε» στο μυαλό, πως με τον ερχομό του εμβολίου του κορωνοϊού και με την επιθυμία της Κυβέρνησης να «σώσουν» πρώτα του υπερήλικες – επί Υπουργού Λοβέρδου ακούσαμε από τον ίδιο να λέει: «δεν πεθαίνουν κιόλας για να λύσουμε το ασφαλιστικό – πιθανόν να βάλουν έναν όρο! Όποιος δεν κάνει το εμβόλιο του Bill  Γκέϊτς, όχι άλλης εταιρίας, δεν θα μπορεί να αγοράζει φάρμακα με το ταμείο του ή να μη τον δίνουν ούτε και με δική του 100% επιβάρυνση.

Είμαι υπερήλικας και όπως όλοι υπερήλικες, πλην ελαχίστων, είναι υπό ιατρική και φαρμακευτική παρακολούθηση. Φαντάζεστε αύριο να σου πουν «ή εμβόλιο που θέλουμε εμείς ή τέλος τα φάρμακα;»

Μία υπόθεση κάνω και ελπίζω να μη την λάβει  η Κυβέρνηση στα σοβαρά  και την πραγματοποιήσει ………..… σκεφτόμενη την λύση ……… μακάβριων αποτελεσμάτων!

 

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

ΣΑΤΙΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply