Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΚΑΥΤΗΡΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ Γ. ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΗΝ 12Η ΜΑΪΟΥ 2024
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση Περιττεύουν τα σχόλια μια και σας δίνονται και γραπτά και ζωντανά τα όσα είπε ο κ. Γ. Γεωργαντάς και για τα οποία σας υποσχεθήκαμε ότι θα τα σχολιάσουμε!https://www.youtube.com/watch?v=2geXtiSlY5M

Όσοι θέλετε μπορείτε να βρείτε το βίντεο με την ομιλία του κ. Γεωργαντά στο βίντεο που δημοσιεύτηκε την Δευτέρα 13 Μαϊου 2024 μαζί με τις ομιλίες των κ.κ. Δένδια και Τζιτζικώστα.

Ή

Διαβάστε τα σημαντικότερα σημεία της ομιλίας του, παρακάτω.

Γ. ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ: Ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού και με τον καθημερινό μας αγώνα, να κάνουμε όλους να συνειδητοποιήσουνε ότι τίποτε δεν είναι αυτονόητο, τίποτε δεν είναι δεδομένο και χρειάζεται την δική μας παρουσία, την δική μας πράξη, ενέργεια την ημέρα των εκλογών και ο δεύτερος κίνδυνος είναι η αδιαφορία κάποιων. Είναι εσφαλμένη η αίσθηση ότι πρέπει να περάσουν κάποια μηνύματα. Το μήνυμα είναι ένα. Η Ν.Δ. είναι το κόμμα που μας έβαλε στην Ευρωπαϊκή οικογένεια, Η Ν.Δ. είναι η παράταξη που, όταν το 2015 όταν κάποιοι ερασιτέχνες της πολιτικής επικίνδυνοι για την χώρα, κινδύνεψαν να βγάλουν εκτός Ευρωπαϊκής οικογένειας, εμείς ως Ν.Δ. βάλλαμε πάλι πλάτη και μείναμε μεσ’ την Ευρωπαϊκή οικογένεια και αυτή η Ευρωπαϊκή οικογένεια, αυτές οι δυνάμεις του λαϊκού κόμματος, είναι αυτές που χρειάζονται την επόμενη μέρα μια μέρα που θα ‘χουμε άλλα διακυβεύματα στην Ευρώπη.

Στα ζητήματα της Άμυνας, στα ζητήματα τα μεταναστευτικά, στα ζητήματα των αγροτών,  αν δεν υπάρχει μια σοβαρή εκπροσώπηση στην Ευρώπη και αν δεν υπερτερήσουν σοβαρές πολιτικές δυνάμεις για να μπορέσουν να επιλυθούν αυτά τα ζητήματα. Είναι εκλογές πολύ σημαντικές.

Δεν τίθεται θέμα κυβερνησιμότητας, αλλά σκεφτείτε κάποιους το βράδυ των εκλογών να έρχονται και να αμφισβητούνε την δυναμική που έχει δημιουργήσει για την χώρα ο κ. Μητσοτάκης. Την σταθερότητα που έχει δώσει στην χώρα. Δεν πρέπει να τους κάνουμε την χάρη το βράδυ των εκλογών να αμφισβητήσουνε τίποτε  από ότι έχουμε κατακτήσει και από ότι επιδιώκουμε! Πρέπει να δώσουμε, λοιπόν, μία απάντηση, σαφή, ξεκάθαρη πηγαίνοντας στις κάλπες. Δίνοντας εμπιστοσύνη στην Μ.Δ. στο Κυριάκο Μητσοτάκη στο κόμμα το κατ’ εξοχή Ευρωπαϊκό της χώρας.

…………………….να θυμάστε κάτι, τίποτα δεν είναι αυτονόητο, όλα κερδίζονται, όλα μετρώνται, όλα κρίνονται την ημέρα των εκλογών.

Ξεκινάει ένας αγώνς νικηφόρος, για να έχουμε μπροστά μας τρία χρόνια για να μπορέσει αυτή η ανάπτυξη που ξεκίνησε σε αυτή την χώρα να δείξει απτά αποτελέσματα σε όλους τους τομείς

ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ

Αδέσμευτος Δημοσιογράφος από το 1973

Συντάκτης της εφημερίδος «ΜΑΧΗΤΗΣ»  1979-1980

Συνεργάτης των εφημερίδων «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ»,  ¨ΧΡΟΝΟΣ» και «ΓΝΩΜΗ ΚΙΛΚΙΣ – ΠΑΙΟΝΙΑΣ»

Δημιουρός της “gnomi web tv  «kilkiswebtv” και  «kilkiswebnews.press»

Ραδιοφωνικός παραγωγός  στο «εναλλακτικό ραδιόφωνο» 1989 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο «Ράδιο Σύνορα» του Θεόφιλου Μασμανίδη.

Ο μοναδικός  (πρώην)  Διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο ΝΑΤΟ και στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, από το Ν. Κιλκίς.

Ο μόνος δημοσιογράφος με τις περισσότερες αποκλειστικές συνεντεύξεις με αρχηγούς κομμάτων, υποψηφίων Ευρωβουλευτών, εκλεγμένων Ευρωβουλευτών, Υπουργών Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ, Υφυπουργών, βουλευτών και πολιτικών μη Κιλκισιωτών, καθηγητές πανεπιστημίων, μεγάλοι αθλητές, συγγραφείς που τα βιβλία τους έγιναν  μπεστ σέλερ. Πολούς γνωστούς τραγουδιστές, ηθοποιούς, καθηγητές δημοσιογραφίας και  δημοσιογράφους παγκοσμίως γνωστούς, καθώς και ζωγράφους.

Επίσης στρατηγοί, στρατάρχης, Μητροπολίτες, ηγούμενοι κ.λ.π.  Και φυσικά πρόσωπα της Κιλκισιώτικης κοινωνικής,  πολιτικής, αθλητικής, επιστημονικής ζωής.

«Όταν σωπαίνεις, εκεί που πρέπει να μιλήσεις, τότε και τον Θεό θα τον κάνεις εχθρό σου και τον αδελφό σου θα βλάψεις.» - Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος

 

Γαλ. Δ΄16 «Ώστε εχθρός υμών γέγονα αληθεύων υμίν»

ΕΡΜΗΝΕΙΑ: «Ώστε τώρα έγινα εχθρός σας, επειδή σας λέω την αλήθεια;»

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ: Θα λέμε την αλήθεια χωρίς καμία προσπάθεια να συμβιβαστούμε με την σκέψη των πολλών ή ακόμη και των ισχυρών. Όσο δε στα θέματα ηθικής και ειλικρίνειας, θα λέμε το σωστό και το πρέπον.

Δεν πρέπει να παλεύεις με γουρούνια, διότι και σε κυλούν στην λάσπη και αυτοί θα το ευχαριστηθούν.

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ: «Ο Εθνικισμός είναι μορφή της ενέργειας. Η ενέργειά μου με κάνει Εθνικιστή»

ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ

Διαιτητής ποδοσφαίρου Α΄ Εθνικής, πρώτος στις εξετάσεις το 1983.

Διακεκριμένος manager  της ασφαλιστικής εταιρίας Nationale Nederlanden,

Επιβλέπων Μηχανικός των Δημοτικών σχολείων Πολυκάστρου, 4ου και 2ου δημοτικού σχολείου Κιλκίς.  Των Γυμνασίων Πολυκάστρου και Βαπτιστή. Των Λυκείων 2ου Κιλκίς, Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου Κιλκίς, ΤΕΛ Αξιούπολης και Γενικού Λυκείου Πολυκάστρου.

Τέλος έργα οδοποιϊας, ύδρευσης, αποχέτευσης και μικρά τεχνικά έργα στην Δ.Τ.Υ. Ν. Κιλκίς και  ΤΥΔΚ Ν. Κιλκίς, από τις 16 Απριλιου του 1973 έως 16/4/2008.

Εκτός Δημοσίου: Εργοταξιάρχης "Ανακαίνισης ενός διαδρόμου του αεροδρομίου Ελληνικού" 1972-73

Εργοταξιάρχης "Εξωτερικό δίκτυο ύδρευσης Καστοριάς" από  όρος Βίτσι (Βυσινιά - Οξυά)

Εργοταξιάρχης 'Ασφαλτόστρωση δρόμου προς Παναγία Σουμελά και ασφαλτόστρωση οδών εντός της πόλεως της Βέρροιας.

Τεχνικός Σύμβουλος εκτέλεσης των στρατιωτικών κατοικιών στο Πρωτοκκλήσι Σουφλίου Έβρου  1989.

 


About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply