Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΑΖΕΙ ΕΜΠΟΔΙΑ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Την στιγμή που το 90% των αλλοδαπών τουριστών που παραθερίζουν στην Ελλάδα είναι από την Σερβία, έρχεται η Ελλάδα και αποκλείει την είσοδο των Σέρβων, των μοναδικών αιμοδοτών του τουρισμού της Χαλκιδικής, που είναι οι πιο συμφέροντες τουρίστες της Χαλκιδικής, μια και δεν φέρνουν μαζί τους ούτε νερό από την πατρίδα τους! Είναι οι μόνοι τουρίστες που αφήνουν το περισσότερο συνάλλαγμα από όλους τους ξένους τουρίστες.
Εάν περάσετε από το μεγάλα και πολυτελή ξενοδοχεία της Χανιώτης  θα δείτε παρκαρισμένα μόνον αυτοκίνητα από την Σερβία!
Τώρα το Υπουργείο Τουρισμού και η Κυβέρνηση θέλοντας δήθεν να μας σώσουν από τον κορονοιό θα απαγορεύσουν τους μόνους ξένους τουρίστες να πατήσουν το πόδι τους στην Χαλκιδική.
Περιτόν να σας πούμε πως οι Σέρβοι είναι οι πιο φιλικοί προς την Ελλάδα και οι σχέσεις των είναι αρμονικές και φιλικές.
Το βίντεο που δημοσίευσα πριν από αυτό το άρθρο, δείχνει ξεκάθαρα υην αγάπη των Σέρβων και ο πρωτοστάτης  για την είσοδο στην Ελλάδα από τον Προμαχώνα στις 16 Ιουνίου είναι προσωπικός μου φίλος και γείτονας με δικά του διαμερίσματα στην Χανιώτη και διαμονή στην Ελλάδα μέλη της οικογενείας του παραπάνω από τέσσερις μήνες τον χρόνο.
Θεωρώ άδικο το μέτρο, μια και εδώ και δεκαπέντε ημέρες συναναστρέφομαι με Σέρβους που είναι όλοι τους απόλυτα υγιείς  και δεν άκουσα σε ολόκληρο το πρώτο πόδι να υπάρχει κανένα κρούσμα από Σέρβο. Ακούστηκε μόνον για έναν Ρουμάνο!
Η κυβέρνηση οφείλει να βοηθάει τον Τουρισμό της Χαλκιδικής και όχι να βάζει εμπόδια.

Την απαγόρευση εισόδου των Σέρβων πολιτών στην Ελλάδα,

από το πρωί της Δευτέρας έως και τις 15 Ιουλίου λόγω της έξαρσης κρουσμάτων κορονοϊού στη χώρα, ανακοίνωσε η ελληνική κυβέρνηση.


У време када 90% страних туриста који одлазе у Грчку долазе из Србије, Грчка долази и блокира улазак Срба, јединих давалаца крви Халкидики туризма, који су на Халкидикију најзанимљивији туристи, јер се не окупљају ни воде из своје домовине! Они су једини туристи који оставе највише девиза од свих страних туриста.
Ако прођете кроз велике и луксузне хотеле Ханиоти, видећете само аутомобиле паркиране из Србије!
Сада ће Министарство туризма и Влада, наводно желећи да нас спасе од круна, забранити јединим страним туристима да се шетају на Халкидикију.
Не треба ни помињати да су Срби најпримјеренији Грчкој и њихови су односи складни и пријатељски.
Видео који сам објавио пре овог чланка јасно показује љубав Срба и лидера за улазак у Промацхонас у Грчку 16. јуна је мој лични пријатељ и комшија са сопственим становима у Ханиотију и боравком у Грчкој, чланови његове породице више од четири месеца годишње.
Сматрам да је мера неправедна, с обзиром на то да сам се у протеклих петнаест дана дружио са Србима који су потпуно здрави и нисам чуо ни један случај Срба у целој првој фази. Чуло се само о Румуну!
Влада мора помоћи Халкидики туризму и не постављати препреке на његовом путу.

САДА: Грчка затвара своје границе за туристе из Србије током почетка туристичке сезоне.

Забрана уласка српских држављана у Грчку,

од понедјељка ујутро до 15. јула због ескалације коронарних срчаних удара у земљи, објавила је грчка влада.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply