Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΑΕΝΑΗ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΡΑΓΓΙΔΗ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Δεν ήταν προεκλογική συγκέντρωση, κι ας θύμιζε η παλλαϊκή σημερινή συγκέντρωση  κάτι τέτοιο.  Δεν ήταν ούτε και η κοπή της Βασιλόπιτας του Βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής κ. Γιώργου Φραγγίδη! Ήταν η απέραντη αγάπη, η επαναδιαβεβαίωση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του αγαπημένου τους ανθρώπου και βουλευτή!
Όλοι διαπίστωσαν πως ο δικός τους ο Γιώργος δεν άλλαξε, όπως κάποιοι άλλοι. Αυτόν τον Γιώργο αγάπησαν, συνεχίζουν να το αγαπούν και με την σημερινή τους εμφάνιση, επί τη ευκαιρία της κοπής της βασιλόπιτας, ήρθαν να του πούνε πως τώρα και αύριο θα συνεχίζεις να είσαι η πρώτη επιλογή μας για να μας εκπροσωπείς στο Κοινοβούλιο.
Εσένα ήρθαμε να δούμε, είσαι ακόμη ο δικός μας Γιώργος, ο δικός μας άνθρωπος, τον άνθρωπο που πιστέψαμε και όσοι δεν σε «προτιμήσαμε» στις προηγούμενες εκλογές, σου υποσχόμαστε οποτεδήποτε και αν γίνουν εκλογές θα είμαστε πάντοτε μαζί σου.
Στην σύντομη ομιλία του ο παλιός και νυν βουλευτής της Θεσσαλονίκης Χάρης Καστανίδης, αναφέρθηκε στον φίλο του και συνάδελφο Φραγγίδη Γιώργο λέγοντας: «Είστε τυχεροί στο Ν. Κιλκίς που εκπροσωπείστε από έναν άνθρωπο σαν τον Γιώργο Φραγγίδη». (Θαρρείς και δεν το ξέρουμε!)
Ο Γιώργος Φραγγίδης μίλησε για την απουσία του τον τελευταίο καιρό από το Κιλκίς, λόγω του μεγάλου φόρτου Κοινοβουλευτικού έργου και εργασίας του.
Ευχαρίστησε όλους όσους τον τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και τον ίδιο και δεν ήταν λίγοι. Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Βεργίδης Ανδρέας, ο Δήμαρχος Κιλκίς κ. Δημήτρης Κυριακίδης, οι πρόεδροι των δημοτικών συμβουλίων Κιλκίς και Παιονία κ.κ. Π. Θωμαίδης  και Ν. Καπουτσής , Ανιδημάρχους, περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους και εκπροσώπους φορέων και επιχειρήσεων.
Μίλησε για το Μεταναστευτικό καυτηριάζοντας την Κυβέρνηση Μητσοτάκη και έστειλε μήνυμα ενότητας και αποφασιστικότητας.
Δείτε μικρά αποσπάσματα από την ομιλία του  Βουλευτή Χάρη Καστανίδη και Γιώργου Φραγγιδη:

ΣΗΜΕΙΩΣΗ kilkiswebtv: Στην εκδήλωση δεν ήμουν προσκεκλημένος ως δημοσιογράφος γιά αυτό δεν υπήρχε και καμία επαγγελματική βιντεοκάμερα και φυσικά δεν μαγνητοσκοπήσαμε την εκδλωση! Εξ' άλλου έχουμε ενημερώσει πως δεν θα καλύψουμε καμία εκδήλωση σε κλειστό χώρο χωρίς έστω ένα τηλεφώνημα από τον ή τους ενδιαφερόμενους.





















































































































About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply