Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΥΟ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΙΛΚΙΣ!
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Μετά την ανάρτηση των ονομάτων όλων των υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων, δηλαδή, των Ανδρέα Βεργίδη, Μιχαηλίας Καραμησάκη, Νατάσα Σωτηριάδου, Θεόφιλου Τιρεκίδη και Κων/νου Βιολιτζή, «άναψαν» τα τέλια και τα SMS και τα τηλεφωνήματα, με απειλές και αποχωρήσεις!
Ένα από τα ονόματα το θεωρούν  τόσο δυνατό, που φοβούνται την εκλογική τους αποτυχία, θαρρείς και τον υποψήφιο Περιφερειάρχη τον νοιάζει η προσωπική επιτυχία του κάθε υποψηφίου ξεχωριστά και όχι η ομαδική και κατ’ επέκταση η επιτυχία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Αυτός ο φόβος της ανακοίνωσης του ονόματος έφερε αναστάτωση σε δύο υποψηφίους  (α/ο) που απειλούν με αποχώρηση από το ψηφοδέλτιο διότι θεωρούν πως με αυτόν  διεκδικητή της εκλογικής αναμέτρησης  δεν θα έχουν  καμία τύχη εκλογής!
Κύριε Τζιτζικώστα, έχετε να λύσετε ένα πολύ μεγάλο και δύσκολο πρόβλημα, όπως και στις άλλες Περιφερειακές Ενότητες, όπου οι «αδύναμοι»  δεν θέλουν στο ίδιο ψηφοδέλτιο, κάποιον που τον θεωρούν βέβαιο νικητή!
Εάν λοιπόν υποκύψετε στις αιτιάσεις των «αδυνάμων» και στις απειλές, να είστε σίγουρος πως χαμένη θα είναι η Περιφέρεια και ο αγώνας σας για την επιτυχία στις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές.  Εάν δεν θα μπορέσετε να αντισταθείτε στον εκβιασμό, τότε  φοβάμαι και θα είμαι  σίγουρος ότι η αδυναμία σας να επιβάλλετε την θέλησή σας δεν θα είναι θετικό στοιχείο για τις επιδιώξεις και τον στόχο σας.  Τότε δεν θα αποτελείτε το πρόσωπο που θα περιμένουν να λύσει τα προβλήματα της Περιφέρειας και θα χάσετε την αίγλη που είχατε μέχρι σήμερα.
Στις προηγούμενες εκλογές αποφασίζατε μόνος σας και πετύχατε, τώρα εάν υποκύψετε στις πιέσεις του κόμματος ή στις πιέσεις των ίδιων των υποψηφίων, θα διεκδικείτε την Περιφέρεια με αρνητικό αβαντάζ.
Καλή επιτυχία.  Δείξτε ότι εσείς είστε που αποφασίζετε και δεν είστε υποχείριο κανενός.

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply