Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΟΠΛΑΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 3.3.19
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Όπως κάθε χρόνο έτσι και εφέτος, οι κυνηγοί του Κιλκίς βρέθηκαν στο φυλάκιο της Μαυροπλαγιάς Κιλκίς όπου παραδοσιακά κόβουν την βασιλόπιτά τους.
Από πολύ νωρίς οι κυνηγοί και κάποιοι και με τις γυναίκες τους,  έφθασαν στον χώρο του φυλακίου όπου τα «έτσουζαν» μεταξύ τσίπουρου και κρασιού, περιμένοντας όπως πάντα, την νοστιμότατη φασολάδα.
Στις 12.35 ξεκίνησε η εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας με τον πάτερ Ευστάθιο. Τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Καραϊτης Γιάννης ο οποίος ευχήθηκε μια χρονιά χωρίς ατυχήματα, με ασφάλεια και φυσικά χωρίς θύματα. Τόνισε πως το «πορτοκαλί γιλέκο σώζει ζωές». Είπε πως πρέπει να αφήσουμε την φύση να ηρεμήσει και να δράσει καθ’ ότι είναι η περίοδος της αναπαραγωγής.
Μίλησαν επίσης ο Πρόεδρος της κυνηγετικής ομοσπονδίας Γιάννης Πολυχρόνης, ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Χατζησαββας και ο Διευθυντής Δασών Γιώργος Βούρτσας.
Στην εκδήλωση, εκτός των προαναφερθέντων ήταν και ο γραμματέας της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Νίκος Καλογεράκος, ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου και υποψήφιος Σύμβουλος στην Π.Ε. Κιλκίς Κώστας Βιολιτζής, ο πρώην Αντιδήμαρχος και νυν δημοτικός Σύμβουλος Θεόδωρος Βαφειάδης, ο υποψήφιος Σύμβουλος της Π.Ε. Κιλκίς Θεόφιλου Τιρεκίδη και ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος (κατά δήλωσή του στην κάμερα) ο Γιώργος Περπερίδης.
Με μεγάλη καθυστέρηση και μετά την κοπή της βασιλόπιτας, ήρθαν στον χώρο της κοπής  της Βασιλόπιτας  ο Αντιδήμαρχος Αιμίλιος Νικολαίδης, Γιάννης Δημητριάδης καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι και νυν υποψήφιοι Δήμαρχοι του Δήμου Κιλκίς κ.κ. Κυριακίδης Δημήτριος και Τσαντάκης Δημήτριος.
Με το πέρας της εκδήλωσης ευχήθηκαν καλή χρονιά και καλή κυνηγετική περίοδο.
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ:Μετά την αποχώρηση πολλών επισκεπτών, ακούσαμε πως τον χώρο όπου έλαβε χώρα η εκδήλωση, επισκέφτηκαν και άλλοι φίλοι των κυνηγών  που φωτογραφήθηκαν με ..............άδειες κατσαρόλες!!!!!!!


About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply