Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΙΣΟΠΑΛΗ Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΕΛΠΙΔΩΝ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΚΑΜΠΑΝΗ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Νέα ισοπαλία για τις Ελπίδες.
Ισόπαλος με σκορ 1-1 έληξε ο αγώνας της Β΄ Ομάδας της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς, στο Καμπάνη με την τοπική Δόξα στο Πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας της ΕΠΣ Κιλκίς. Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο και είχε φάσεις και για τις δυο ομάδες σε όλη τη διάρκειά του, με την ομάδα των Ελπίδων να προσπαθεί να αυξήσει το ρυθμό του παιχνιδιού. Στο 2’ ο Δημητριάδης απείλησε με σουτ ενώ στο 24’ & 44’ ο πολύ καλός Μουχτάρης είπε όχι σε παραβίαση εστίας σε τε τα τετ και εκτέλεση φάουλ. Στο 76’ η γηπεδούχος έκανε το 1-0 με κεφαλιά μετά από εκτέλεση corner. Η ομάδα των Ελπίδων όμως έδειξε για ακόμη ένα παιχνίδι, που βρίσκεται πίσω στο σκορ, χαρακτήρα και αντέδρασε γρήγορα, σημειώνοντας τέρμα στην επόμενη επίθεση της στο 77’με ανάποδο ψαλίδι του Μαχμουτάι. Μελανό σημείο ο τραυματισμός του Τσαχουρίδη στον έσω πλάγιο με αποτέλεσμα να απουσιάσει στα επόμενα 2-3 παιχνίδια.
Επόμενο παιχνίδι των Ελπίδων το Ερχόμενο Σάββατο στην Ευκαρπία με τον πρωτοπόρο Ηρακλή Αργυρούπολης.
Σύνθεση: Μουχτάρης, Αλμπανίδης (56’ Νικολαΐδης), Μαργαριτόπουλος, Τσαχουρίδης, Πολυχρόνου, Μαχμουτάι, Κωνσταντινίδης, Τζιάνας, Δημητριάδης(83’ Ζάλτος), Μπούνζτρα(75’ Ρεμπετσιώτης), Ζαφειρόπουλος(66’ Κατσάρας).

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply