Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » 'Κιλκίς Μπροστά" ΜΕ ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΡΙΟΦΥΛΛΗ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΙΛΚΙΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Ατενίζουμε με αισιοδοξία το αυτοδιοικητικό μέλλον του τόπου μας κοιτάζοντας Μπροστά. Ο Θανάσης Καριοφύλλης με το περίσσευμα της αγωνιστικής του διάθεσης και το βαθύ και ειλικρινές ενδιαφέρον του για το συνάνθρωπο βρίσκεται στην πρώτη γραμμή με το Δημοτικό Συνδυασμό ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ για να συμβάλλει με τις δυνάμεις του στην κοινή μας προσπάθεια για ένα Δήμο σύγχρονο με έντονα αναπτυξιακή και κοινωνική σφραγίδα.
Ο Θανάσης Καριοφύλλης συμπορεύεται με τον υποψήφιο Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη και θα είναι υποψήφιος στη Δημοτική Κοινότητα Κιλκίς.
 Ο Θανάσης Καριοφύλλης κατάγεται από το Κιλκίς. Εργάζεται στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς ως τεχνικός υπάλληλος και είναι μέλος της Δημοτικής Κοινότητας Κιλκίς. Μοιράζει τα ενδιαφέροντά του στα αυτοδιοικητικά και τον αθλητισμό. Είναι μέλος του Συλλόγου Τριτέκνων Κιλκίς, μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς και ειδικός γραμματέας του Συλλόγου  Χωμάτινος Μηχανοκίνητος Αθλητισμός (ΧΩ.Μ.Α.).
Είναι έγγαμος με την Ελισάβετ Γαβριηλίδου και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά τον Αντώνη, την Πασχαλίνα και το Γιώργο.   


About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply