Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΠΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ KILKISWEBTV
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Περιμένοντας την σειρά μου, για να επισκεφτώ τους ορθοπεδικούς γιατρούς, πριν μάθω ότι έχω κάταγμα, η κυρία Έππα Δήμητρα μιλούσε για την άριστη και ανθρώπινη συμπεριφορά των γιατρών. Έλεγε πως θέλει να τα πει στην ΕΡΤ. Την ρώτησα εάν ήθελε να τα πει στην kilkiswebtv και βεβαίως η απάντησή της ήταν θετική. Με το ένα χέρι κατάφερα να κρατήσω την κάμερα και να βγάλω και φωτογραφίες!
Στα εξωτερικά ιατρεία της ορθοπεδικής κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς ήταν οι γιατροί Τσανακλίδης Ηλίας, Ιγνατιάδης Ανδρέας και  Αβραμίδης Μιλτιάδης και οι νοσηλευτές Τριανταφυλλίδης Βασίλειος και Τσολαϊδου Μαρία. Στο Ακτινολογικό ήταν η κ. Βαχαρέλια. Θέλετε και την δική μου γνώμη; Όσα είπε η κ. Έππα είναι πολύ λίγα για να καταλάβετε το ανθρώπινο και το επιστημονικό τους προφίλ. Χρόνια Πολλά σε όλους τους εργαζόμενους  του Νοσοκομείου Κιλκίς.
Ακούστε τι είπε για το Ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό η κ. Δήμητρα Έππα από το Σκρά Παιονίας.  







About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply