Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » H KILKISWEBTV ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ, ΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΕΚ ΤΩΝ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ. (ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ 37 ΦΩΤΟ)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Μετά από αρκετά παράπονα των συμπολιτών μας, η kilkiswebtv βγήκε στους δρόμους του Κιλκίς. Λόγω της ώρας 14.00 οι Κεντρικοί δρόμοι του Κιλκίς ήταν σχεδόν καθαροί και προσπελάσιμοι με αυτοκίνητο.  Πήραμε τις γειτονιές, όπου συναντήσαμε την αλατιέρα, τον Αντιδήμαρχο Έργων κ. Πογέλη Ανέστη, τον τεχνικό σύμβουλο κ. Γιάννη Δημητρακόπουλο και τον χειριστή της αλατιέρας κ. Γιάγκογλου.
Στο βίντεο που ακολουθεί, βλέπετε και ακούτε τι λένε στην κάμερα της kilkiswebtv στις 14.10
Αυτά που είδαμε, δεν θα μπορούσαμε να πούμε πως ο Δήμος Κιλκίς φάνηκε έτοιμος για μια τέτοια κατάσταση, αλλά είδαμε τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των εργαζομένων στο Δήμο Κιλκίς που από τα μεσάνυχτα, τόσο μέσα στην πόλη του Κιλκίς όσο και στους οικισμούς, καταβάλλει κάθε προσπάθεια για την εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας.
Βλέπετε όταν υστερεί ο Δήμαρχος, οι άλλοι προσπαθούν να καλύψουν την ανεπάρκειά του με την προσωπική τους εργασία μέχρις θυσίας.








































About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply