Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΔΩΔΕΚΑ ΤΟΝΟΥΣ ΚΑΤΕΡΓΑΣΜΕΝΗΣ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΤΟ ΡΥΜΟΥΛΚΟ «ANDREAS»
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Στη μεγαλύτερη κατάσχεση κατεργασμένης κάνναβης που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ στα ιστορικά της χώρας προχώρησε το Λιμενικό Σώμα. Η συνολικού βάρους 12 τόνων κατεργασμένη κάνναβη εντοπίστηκε εντός του ρυμουλκού πλοίου «Andreas», το οποίο το οποίο είναι κατασχεμένο από τις αρχές του προηγούμενου Δεκεμβρίου και φυλάσσεται στο λιμένα της Αγίας Γαλήνης Κρήτης.
Υπενθυμίζεται ότι το συγκεκριμένο σκάφος είχε εντοπιστεί και ακινητοποιηθεί από το Λιμενικό κατά τη διάρκεια ευρείας κλίμακας επιχείρησης που είχε πραγματοποιηθεί στις 5 Δεκεμβρίου, ενώ έπλεε 50 ναυτικά μίλια νότια της Κρήτης. Το Λιμενικό είχε καταφέρει να αιφνιδιάσει και εν συνεχεία να ακινητοποιήσει τα έξι μέλη του πληρώματος συριακής υπηκοότητας.
Κατά τις πρώτες έρευνες που είχαν πραγματοιποιηθεί εντός του ρυμουλκού με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών και κλιμακίου της Δίωξης Ναρκωτικών και Λαθρεμπορίου (ΔΙ.ΔΙ.ΝΑ.Λ.) του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος είχαν εντοπιστεί 6.177,800 κιλά κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα).
Μετά από αξιοποίηση νεότερων πληροφοριών που περιήλθαν σε γνώση της ΔΙ.ΔΙ.ΝΑ.Λ. εντοπίστηκε και κατασχέθηκε εντός του ρυμουλκού πλοίου «Andreas” επιπλέον ποσότητα 6.531.700 κιλών κατεργασμένης κάνναβης καθώς και 258.000 χάπια Captagon, γνωστά και ως το «ναρκωτικό των τζιχαντιστών», ανεβάζοντας την κατασχεθείσα ποσότητα στους 12 τόνους. Όπως σημειώνει το Λιμενικό στην ανακοίνωσή του, πρόκειται για τη μεγαλύτερη ποσότητα που έχει κατασχεθεί μέρχρι σήμερα στην Ελλάδα. Η εν λόγω κατασχεθείσα ποσότητα κατεργασμένης κάνναβης και ναρκωτικών δισκίων ήταν επιμελώς κρυμμένη στο πλοίο, σε ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες επί του πλοίου.
Η δε συνολική αξία των κατασχεθέντων ναρκωτικών ανέρχεται περίπου στα 150 εκατ. ευρώ.









https://vimapress.gr/

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply