Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΦΗΓΗΣΗ ΣΤΗΝ KILKISWEBTV: ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Στην φωτογραφία ο Χρ. Χατζησάββας κοιτώντας προς τους Βουλιαράτες τον δολοφονημένο Κωνσταντίνο  Κατσίφα.

Μία πολύ πικρή εμπειρία πήρανε όσοι βρέθηκαν στο Τελωνείο στα Αλβανικά σύνορα, από την αντιμετώπιση ιδιαίτερα των Αστυνομικών Αρχών. Ίσως αυτά που ζήσανε οι Έλληνες, πλην εξαιρέσεων (;),είναι πρωτόγνωρα πράγματα καθώς και η ειρωνική και επιθετική συμπεριφορά κατά των Ελλήνων που πήγαν στη κηδεία του Κωνσταντίνου  Κατσίφα.  Δείτε και ακούστε πως μας διηγείται την απαράδεκτη συμπεριφορά των Αλβανικών Αρχών κατά των Ελλήνων από τον κ. Χρήστο Χατζησάββα, βουλευτή της Χρυσής Αυγής. 





Κωνσταντίνος Κατσίφας: Πεθαίνοντας ελεύθερος στην σκλαβωμένη Βόρειο Ήπειρο

Αυτά στην “ελεύθερη” Ελλάδα, γιατί στην σκλαβωμένη Ελλάδα της Βορείου Ηπείρου βρέθηκε ένα παλικάρι που ύψωσε ψηλά την Γαλανόλευκη και πέθανε γι’ αυτήν. Τον είπαν τρελό, τον είπαν εξτρεμιστή! Και πράγματι το να πεθαίνει κανείς για την Σημαία σε αυτή την μίζερη εποχή ηχεί στα ανθρωπάκια, ακούγεται στους γραικύλους παράταιρο, εξωφρενικό, τρελό. Γιατί, η “φρονιμάδα” των πολλών γονατίζει τον Λαό μας, τον κάνει δούλο, τον ταπεινώνει και ο μόνος τρόπος αυτή η “φρονιμάδα” να κτυπηθεί καίρια στη βάση της είναι το παράδειγμα, ένα παράδειγμα θυσίας, ένα παράδειγμα ηρωϊσμού, ένα παράδειγμα ενός ξεχωριστού Άνδρα που “θανάτω θάνατον πατήσας” επάνω από τη ζωή του  βάζει την Πατρίδα, βάζει την τιμή της Σημαίας!

Έζησε πολλά χρόνια ο Κωνσταντίνος Κατσίφας στην “ελεύθερη” Ελλάδα και γνώρισε την βρώμα και την δυσωδία της νεοελληνικής κακομοιριάς και όμως αυτό δεν τον λύγισε! Δήλωνε Έλληνας και ήταν Έλληνας, αλλά κάποιοι τον έλεγαν Αλβανό. Τον έλεγαν Αλβανό στην Ελλάδα και Έλληνα στην Αλβανία και όμως το άντεξε και ενώ θα μπορούσε να υπηρετήσει μία θητεία τριών μηνών στο ψευτορωμαΐκο των αστράτευτων, των φυγόστρατων και των λιποτακτών, αυτός θέλησε να υπηρετήσει πλήρη θητεία και μάλιστα στις Δυνάμεις Καταδρομών και ήταν υπερήφανος γι’ αυτό! Ήταν υπερήφανος γιατί φόρεσε την Στολή, την Στολή του Έλληνα Στρατιώτη, γιατί υπηρέτησε την Σημαία και γι’ αυτήν την Σημαία και την Τιμή της άφησε την τελευταία του πνοή στην σκλαβωμένη γη της Βορείου Ηπείρου.

Αλήθεια, θα ξυπνήσει όλους αυτούς που σέρνονται ταπεινωμένοι σκλάβοι της “λογικής” και της ανάγκης, το Αίμα του Κωνσταντίνου Κατσίφα, θα ξυπνήσει τους δούλους, που ζουν στην “ελεύθερη” Ελλάδα η υπερηφάνεια ενός Έλληνας ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ, που πέθανε στην σκλαβωμένη γη της Βορείου Ηπείρου;








About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply