Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ………..ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ!
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


(Η εικόνα επιλέχθηκε απο παραβατική συμπεριφορά, που πήγε σε σχολείο με μαχαίρι και σχοινί!)
Όλοι γνωρίζουν τις ανάγκες εκείνων των οικογενειών που αναγκάστηκαν να φύγουν από τις εμπόλεμες χώρες τους. Όλοι γνωρίζουν πως μάνες πήραν τα παιδιά τους και ξενιτεύτηκαν στην Ελλάδα, αφού η τύχη των πατεράδων τους είναι άγνωστη για τους περισσότερους και γνωστοί για όσους σκοτώθηκαν στην χώρα τους.
Όλοι αυτοί οι άνθρωποι που χάσανε, όχι μόνον τους γονείς, αλλά και παιδιά, αναγκάστηκαν να φύγουν σε άλλες χώρες που πίστευαν ότι θα είναι ασφαλείς. Και φυσικά δεν μιλάμε για τον μεγάλο όγκο των λαθρομεταναστών – εξ άλλου έτσι τους κατηγοριοποίησε και η ΕΛ.ΑΣ, ως πρόσφυγες, μετανάστες και λαθρομετανάστες – αλλά για τις δεκάδες χιλιάδες προσφύγων.
Όλα αυτά τα παιδιά και φυσικά και οι γονείς, κουβαλάνε μαζί τους, τις χειρότερες  αναμνήσεις ενός πολέμου. Ίσως ακόμη στα μάτια τους να βλέπουν σκοτωμένους ανθρώπους στους δρόμους, να βλέπουν ακέφαλα σώματα, να βλέπουν πως αποκεφαλίζονταν ίσως και ο πατέρας τους, ίσως ….πολλά ίσως.
Κάποια όμως από αυτά τα παιδιά έχουν ανάγκη όχι  μόνον από ένα σπίτι, λίγο φαγητό, λίγη ζεστασιά και μια υποτυπώδη στήριξη. Έχουν ανάγκη από ψυχολογική και πιθανόν από ψυχιατρική στήριξη, μια και εκείνες οι εικόνες, πιθανόν να ζωντανεύουν στην ψυχή κάποιου παιδιού.
Έτσι έχουμε κάποια περιστατικά, που προβληματίζουν τις Ελληνικές οικογένειες, αφού φοβούνται για την σωματική ακεραιότητα των μικρών τους παιδιών. Περιστατικό όπου δεκατριάχρονος επανειλημμένως έπιασε εννιάχρονο αγόρι από τον λαιμό να το πνίξει μπροστά στα μάτια της αδερφής του! Τέτοια περιστατικά ακούστηκαν άλλα δύο τρία τα οποία μας καταγγέλθηκαν. Στο πρώτο όμως ήμουν μπροστά όπου η αδερφή του παθόντος αγοριού και η αδερφή του δράστη διαβεβαίωναν στην μητέρα του παθόντος, ότι ο Α……… πήγε να πνίξει τον Ανα@@@@@!
Όλα αυτά τα αναφέρω διότι ακούγονται τέτοια περιστατικά και οι γονείς των παιδιών άρχισαν να ανησυχούν, παρά τις διαβεβαιώσεις  ότι όλα θα ομαλοποιηθούν! Η πολιτεία πρέπει οπωσδήποτε να προστατέψει τέτοια παιδιά που κουβαλούν μαζί τους ψυχικά και ψυχολογικά προβλήματα, έτσι ώστε να μην αρχίσουν οι αντιρατσιστές – που είναι οι μεγαλύτεροι ρατσιστές – να πετροβολούν άλλους μια και η ευθύνη είναι της πολιτεία να προστατέψει αυτά τα παιδιά και κατ’ επέκταση τα Ελληνόπουλα και τις οικογένειές τους!
Δυστυχώς αναφερθήκαμε μόνο σε προσφυγόπουλα, διότι τα περιστατικά που ακούστηκαν προέρχονται από αυτά. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να βρίσκονται και Ελληνόπουλα με παραβατικές συμπεριφορές.

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply