Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΤΩΝ «ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΩΝ»
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Κατατέθηκε στη Βουλή η νομοθετική ρύθμιση που αφορά την καταβολή των αναδρομικών σε ένστολους, δικαστικούς, πανεπιστημιακούς και γιατρούς. Η τροπολογία, θα ψηφιστεί στην Ολομέλεια την Πέμπτη, ανοίγοντας το δρόμο και για τα υπόλοιπα θετικά μέτρα που θα φέρει στη Βουλή η κυβέρνηση, ως τις αρχές Δεκεμβρίου.
Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, που παραβρέθηκε την Τετάρτη σε εκδήλωση της Πολεμικής Αεροπορίας ανακοίνωσε ότι «το πρώτο βήμα, γίνεται την Πέμπτη στη Βουλή. Με ένα σαφή συμβολισμό» εξηγώντας πως η τροπολογία είναι «το πρώτο θετικό δημοσιονομικό μέτρο που έρχεται προς ψήφιση στη Βουλή μετά την 21η Αυγούστου, μετά το τέλος των μνημονίων» και αφορά «στην αποκατάσταση της αδικίας την οποία υπέστησαν άνθρωποι που ασκούν λειτούργημα σε αυτό τον τόπο. Πανεπιστημιακοί δάσκαλοι, δικαστικοί λειτουργοί, γιατροί, τα σώματα ασφαλείας, οι πυροσβέστες. Και φυσικά εκείνοι και εκείνες, που διαφυλάττουν καθημερινά την εδαφική ακεραιότητα και υπερασπίζονται τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας. Οι άνδρες και οι γυναίκες του Ελληνικού Στρατού, του Πολεμικού Ναυτικού και της Πολεμικής Αεροπορίας».
Τα χρήματα στους ένστολους αναμένεται να πιστωθούν στους λογαριασμούς τους, μέχρι το τέλος του επόμενου μήνα. 
Πρόκειται για χρήματα τα οποία ανήκουν στα λεγόμενα «ειδικά μισθολόγια», οι δικαιούχοι των οποίων έχουν δικαιωθεί από το Συμβούλιο της Επικρατείας για την καταβολή τους από το 2012.
Όπως είχε γράψει η «Εφημερίδα των Συντακτών», το συνολικό ποσό των αναδρομικών το οποίο θα περιλαμβάνεται στον προϋπολογισμό ανέρχεται σε περίπου 1,2 δισ. ευρώ. Από αυτά περίπου 800 εκατ. ευρώ θα διανεμηθούν σε 250.000 στρατιωτικούς, αστυνομικούς, λιμενικούς και πυροσβέστες και τα υπόλοιπα 400 εκατ. θα δοθούν σε πανεπιστημιακούς και γιατρούς.
Κάπως έτσι, πριν από τα Χριστούγεννα, περίπου 280.000 δικαιούχοι θα δουν τα χρήματα να μπαίνουν στους λογαριασμούς τους με τα σχετικά ποσά των αναδρομικών να ξεπερνούν ακόμα και τα 11.000 ευρώ.
Ο κυβερνητικός σχεδιασμός προβλέπει, σύμφωνα με πληροφορίες, την κατάθεση στη συνέχεια σειράς άλλων νομοσχεδίων που θα αφορούν τις φοροελαφρύνσεις και τα άλλα θετικά μέτρα που έχει εξαγγείλει ο πρωθυπουργός. Στα μέτρα αυτά περιλαμβάνονται η μείωση των ασφαλιστικών εισφορών τους ελεύθερους επαγγελματίες, η μείωση του ΕΝΦΙΑ, αλλά και του συντελεστή φορολογίας των επιχειρήσεων, η επιδότηση των ασφαλιστικών εισφορών για τους νέους εργαζόμενους και η καταβολή επιδόματος ενοικίου.








http://www.efsyn.gr

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply