Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ;
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Χθες κατά την ομιλία σας στα εγκαίνια της εμποροπανήγυρης ή αλλιώς της εκθέσεως του Κιλκίς, ευλογήσατε τα γένια σας και φυσικά του απόλυτα έμπιστου συνεργάτη σας και κάνατε πολύ καλά, μια και κανείς άλλος δεν έχει αγιοποιήσει τόσο τις δικές σας όσο και τις ενέργειες του συνεργάτη σας!  Όμως θα σας παρακαλέσω να διαβάσετε με προσοχή, την παρακάτω επιστολή αναγνώστριάς μου, που σας την παραθέτω αυτούσια, χωρίς παρεμβάσεις και λογοκρισία. Σας ενημερώνω πως είναι μητέρα τριών μικρών παιδιών και η οικονομική της κατάσταση δεν είναι σαν και την δικιά σας, ούτε και του συνεργάτη σας. Ξέρω δεν θα δακρύσετε ούτε και θα λυπηθείτε, εξάλλου δεν το έγραψε για αυτόν τον λόγο, αλλά μιλήσατε για χρόνους ισχνούς τους οποίους εσείς ενισχύεται με τις ενέργειές σας. Διαβάστε:

«Ο θεσμός του πανηγυριού ή της έκθεσης για να δώσουμε και λίγη αίγλη στο τσιγκανοτσικνομπαχαλο των 5 ημερών στην πόλη μας, έχει ως σκοπό τη διασκέδαση των παιδιών και μερικά πρώτα φτηνά ψώνια για την έναρξη της σχολικής χρονιάς.... Αυτό που εγώ έχω καταλάβει όμως είναι ακριβώς το αντίθετο....μοναδικός σκοπός είναι να γεμίσουν τα ταμεία του δήμου και μάλιστα στις πλάτες των πολιτών αφού το πανηγύρι διεξάγεται στους δρόμους γύρω από το δημαρχείο αφήνοντας αποκλεισμένα ολόκληρα οικοδομικά τετράγωνα... 25000 ευρώ έδωσε ο επιχειρηματίας για να στήσει το υπαίθριο λουνα παρκ και να χρεώνει 3 ευρώ την βόλτα για να μπορεί να ανταπεξέλθει στα έξοδα του και να κερδίσει κι αυτός..... Ρωτώ λοιπόν γιατί η διάθεση του χώρου δεν έγινε με λιγότερα χρήματα ούτως ώστε να λειτουργήσουν όλα με χαμηλότερο κόστος για τον καταναλωτή? Δήμος πολιτών ή δήμιος πολιτών είναι τελικά όλο αυτό?

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply