Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΤΗΝ 16Η ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ ΣΤΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Με ιδιαίτερη χαρά σάς ενημερώνουμε πως ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς θα συμμετάσχει για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στη 16η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών Ελλάδος. 

Σάς καλούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας και να παρευρεθείτε στην υποδοχή της "φλόγας αγάπης" που θα πραγματοποιηθεί μπροστά στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς (ΛΑΦ Κιλκίς) επί της οδού 21η Ιουνίου, την Παρασκευή 21-9-2018 και ώρα 07:30 μ.μ και έπειτα να ακολουθήσετε την λαμπαδηφορία μέχρι τον τελικό προορισμό της στο Νέο Δημοτικό Πάρκο Κιλκίς συμβάλλοντας και εσείς από την πλευρά σας σε αυτή τη διοργάνωση που γίνεται στο νομό μας.

Η συμμετοχή όλων σας θα είναι πολύτιμη ώστε η "φλόγα αγάπης" να φωτίσει στις καρδιές όλων των συμπολιτών μας καλλιεργώντας έτσι, το πνεύμα της εθελοντικής αιμοδοσίας.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply