Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » Γ. ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ: ΕΠΑΝΑΠΡΟΚΗΡΥΣΟΝΤΑΙ ΟΙ 22 ΘΕΣΕΙΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ, ΔΙΚΑΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Ενημερωτικό σημείωμα της Ν.Δ. για τις επαναπροκηρύξεις των θέσεων
των Διοικητικών και Τομεακών Γραμματέων
Η παράνομη διαβίβαση στοιχείων και προσόντων υποψηφίων σε Υπουργούς, για την οποία κατέθεσαν μηνυτήρια αναφορά σήμερα οι αρμόδιοι Τομεάρχες της ΝΔ, κ. Γ. Γεωργαντάς και κ. Ν. Παναγιωτόπουλος δεν είναι το μόνο προβληματικό σκέλος της υπόθεσης επιλογής Διοικητικών και Τομεακών Γραμματέων. Η Νέα Δημοκρατία είχε εδώ και μήνες καταγγείλει απόπειρα άλωσης της Δημόσιας Διοίκησης από τον ΣΥΡΙΖΑ, αναδεικνύοντας το ζήτημα των φωτογραφικών προκηρύξεων των θέσεων Γραμματέων. Εν τέλει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αναγνώρισε την ανάγκη επαναπροκήρυξης 22 θέσεων Γραμματέων, δικαιώνοντας τη Νέα Δημοκρατία.
Μελετώντας, ωστόσο, τις επαναπροκηρύξεις στις οποίες προχώρησε η Κυβέρνηση, το μόνο νέο που διαπιστώνει κάποιος είναι η ελαχιστοποίηση των ορίων επαγγελματικής εμπειρίας και εμπειρίας σε θέσεις ευθύνης. Κάποιος που έχει εργαστεί μόνο έξι χρόνια στο δημόσιο ή στον ιδιωτικό τομέα, εκ των οποίων ο ένας χρόνος σε οποιαδήποτε θέση ευθύνης, έχει δικαίωμα, αν το θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ, να γίνει Γραμματέας ενός Υπουργείου, ενώ για τους υφισταμένους του, Γενικούς Διευθυντές και Διευθυντές, τα αντίστοιχα προσόντα που απαιτούνται είναι περισσότερα.
Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι αμείλικτα:
1) Πως επαναπροκηρύχθηκαν αυτές οι θέσεις και δήθεν καταργήθηκαν οι παλαιότερες ενώ δεν υπήρξε νομοθετική ρύθμιση;
2) Για τις υπόλοιπες φωτογραφικές προκηρύξεις που καταγγέλθηκαν από την Νέα Δημοκρατία και αναδείχθηκαν από όλους η Κυβέρνηση θα προχωρήσει σαν να μην συμβαίνει τίποτα;
Είναι μονόδρομος, πλέον, για την Κυβέρνηση να ακυρώσει όλη αυτήν την διαβλητή και φωτογραφική διαδικασία που προσβάλλει όλους όσους απαιτούν αξιοκρατία και διαφάνεια.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply